DOLAR 32.99 ₺
EURO 35.82 ₺
STERLIN 42.55 ₺
G.ALTIN 2,529.53 ₺
BTC 67,718.36 $
ETH 3,250.08 $
BİST 10,891.42

İzmit Belediyesi Vatandaşlara Ücretsiz İstiridye Mantarı Dağıttı

HaberYerelKocaeli 10
Yayınlama: 2 Nisan 2024 Salı 15:37 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

İzmit Belediyesi Çınar Ekibi, Belsa Plaza önünde vatandaşlara belediyenin kendi üretimi olan istiridye mantarından dağıttı. İstiridye mantarları Kırsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren mantar üretim tesisinde üretilmekte olup, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

İzmit Belediyesi Vatandaşlara Ücretsiz İstiridye Mantarı Dağıttı

İzmit Belediyesi'nin ücretsiz istiridye mantarı dağıtımı büyük yankı uyandırdı! Belsa Plaza'da gerçekleşen dağıtım vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Detaylar için haberimize göz atın.

İzmit Belediyesi Çınar Ekibi, Belsa Plaza önünde vatandaşlara belediyenin kendi üretimi olan istiridye mantarından dağıttı

KOCAELİ (İGFA) -  İzmit Belediyesi, çalışmaların aralıksız devam ettiği mantar üretim tesisinde üretilen istiridye mantarlarını Belsa Plaza önünde vatandaşlarla buluşturdu. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren mantar üretim tesisinde üretilen ve protein bakımından zengin istiridye mantarı, vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

DAĞITIMLAR SÜRECEK 

İstiridye mantarını vatandaşlarla buluşturan İzmit Belediyesi Çınar Ekibi, 750 kilogram mantar dağıttı. İzmit Belediyesi ilerleyen günlerde de İzmit’in diğer bölgelerinde dağıtım gerçekleştirmeye devam edecek. Vatandaşlar sunulan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Hürriyet ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

İzmit Belediyesi, kendi üretimi olan protein bakımından zengin istiridye mantarlarını vatandaşlarla buluşturdu. Dağıtılan 750 kilogram mantarın ardından Belediye ilerleyen günlerde İzmit’in diğer bölgelerinde de dağıtım gerçekleştirmeye devam edecek. Vatandaşlar, yapılan bu hizmetten memnuniyetlerini dile getirerek Belediye Başkanı Hürriyet ve ekibine teşekkür etti.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama