DOLAR 32.38 ₺
EURO 34.79 ₺
STERLIN 40.68 ₺
ALTIN 2,395.81 ₺
BTC 59,243.18 $
ETH 2,974.78 $
BİST 10,245.09

İzmit Belediyesi Şehitler Anısına Helva Dağıttı

HaberYerelKocaeli 4
Yayınlama: 20 Nisan 2024 Cumartesi 12:11 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

İzmit Belediyesi, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla şehitlerimizin anısına helva dağıttı. Cuma namazı çıkışında camilerde gerçekleşen bu anlamlı etkinliğe katılan vatandaşlar, İzmit Belediyesi'ne teşekkürlerini ileterek dua etmeyi ihmal etmediler.

İzmit Belediyesi Şehitler Anısına Helva Dağıttı

İzmit Belediyesi, şehitlerimizin anısını yaşatmak için duygusal bir adım attı. Cuma namazı sonrası camilerdeki helva dağıtımı, vatandaşlar arasında duygu dolu anlar yaşattı. Şehitlerimizin manevi hatırası her zaman yaşayacak.

İzmit Belediyesi 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla Cuma namazı çıkışında camilerde helva ikramında bulundu 

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü anlamlı gün ve haftalarda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler son 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla Akmeşe Atatürk Camii, Mehmet Ali Paşa Camii, Yenicuma Camii, Fevziye Camii, Kuruçeşme Merkez Camii ve Alikahya Hayırsevenler Camii’nde Cuma namazı çıkışında helva dağıttı. Vatandaşlar ikramlar için İzmit Belediyesine teşekkürlerini iletirken aziz şehitlerimizin anısına da dua etmeyi ihmal etmediler.

İzmit Belediyesi'nin gerçekleştirdiği şehitler anısına helva dağıtımı etkinliği, halk arasında büyük takdir topladı. Bu duygusal ve anlamlı etkinlik, İzmit halkının birlik ve beraberliğini güçlendirdi ve şehitlerimize olan minnet ve saygıyı bir kez daha vurguladı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama