DOLAR 32.30 ₺
EURO 34.73 ₺
STERLIN 40.40 ₺
ALTIN 2,415.41 ₺
BTC 57,288.42 $
ETH 2,903.35 $
BİST 10,045.74

İstanbul AKM'de 23 Nisan'da Türk Telekom Destekli Çocuk Sanat Festivali

Yaşam 10
Yayınlama: 19 Nisan 2024 Cuma 13:37 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

İstanbul'un Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirilecek olan ve Türk Telekom'un da destekleriyle başlayacak olan Çocuk Sanat Festivali etkinlikleri, 20-23 Nisan tarihleri arasında çocukları birbirinden eğlenceli etkinliklerle ağırlayacak. Festivalde illüzyon gösterilerinden kukla tiyatrosuna kadar çeşitli etkinliklerle çocuklar keyifli bir zaman geçirecekler.

İstanbul AKM'de 23 Nisan'da Türk Telekom Destekli Çocuk Sanat Festivali

İstanbul'da düzenlenecek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamındaki AKM'deki Türk Telekom destekli Çocuk Sanat Festivali heyecanla başlıyor! Çocuklar, atlı karıncadan kukla tiyatrosuna, yarışmalardan illüzyon gösterilerine kadar pek çok etkinliğe katılacaklar. Bayram coşkusunu doyasıya yaşamak için çocuklar ve aileleri festivale davet ediyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında AKM’de gerçekleştirilecek Çocuk Sanat Festivali etkinlikleri 20 Nisan'da Türk Telekom desteği ile başlıyor.

İSTANBUL (İGFA) -  Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocukların birbirinden eğlenceli etkinliklerle keyifli vakit geçireceği AKM Çocuk Sanat Festivali Türk Telekom’un destekleriyle başlıyor.

20-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek festivalde illüzyon gösterilerinden kukla gösterilerine kadar çok sayıda etkinlik AKM’de çocuk ziyaretçilerini bekleyecek.

ÇOCUKLAR BAYRAM COŞKUSUNU AKM’DE YAŞAYACAK

Çocukların sevdiği aktivitelerden Türk Telekom Çocuk Alanı’nın da içinde yer aldığı AKM Çocuk Sanat Festivali’nde; atlı karınca, sürpriz hediyeli yarışmalar, “Süper Patates ve Kaçak Bezelye Süpermarkette Karnaval Kukla Tiyatrosu”, “Süper Patates ve Kaçak Bezelye Gizemli Bir Gece Kukla Tiyatrosu”, “Süper Patates ve Kaçak Bezelye Şarkı Yarışması Kukla Tiyatrosu”, “Sihir Bakanı İllüzyon” gösterileri sergilenecek.  Gösterilerde çocuklar Süper Patates ve Kaçak Bezelye arasında geçen maceralara şahit olurken, çok sayıda sürprizle karşılaşacak ve oyunların içinde interaktif deneyimler yaşayacak.  “Sihir Bakanı İllüzyon Gösterisi”nde ise çocuklar Sihirbaz Okulu’nun Sihir Bakanı ile unutulmaz bir illüzyon gösterisinin bir parçası olacak. Türk Telekom’un destekleriyle gerçekleşen AKM Çocuk Sanat Festivali’nin kapıları 20-23 Nisan’da tüm çocuklara ve ailelere açık olacak.  

İstanbul'da Atatürk Kültür Merkezi (AKM) ev sahipliğinde gerçekleşecek olan 23 Nisan'da Türk Telekom'un destekleriyle başlayacak Çocuk Sanat Festivali, çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak. Süper Patates ve Kaçak Bezelye arasındaki maceraları konu alan kukla tiyatroları, illüzyon gösterileri ve diğer birçok etkinlikle çocuklar eğlenceli bir deneyim yaşayacaklar. Türk Telekom'un desteğiyle düzenlenen festival, 20-23 Nisan tarihleri arasında kapılarını tüm çocuklara ve ailelere açacak. Bu keyifli etkinliklerle dolu festivali kaçırmayın!

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama