DOLAR 32.23 ₺
EURO 35.08 ₺
STERLIN 40.90 ₺
ALTIN 2,505.89 ₺
BTC 66,249.79 $
ETH 3,069.52 $
BİST 10,643.58

Irak'ın Kuzeyinden Kaçan 1 Terörist, Habur'da Teslim Oldu!

Haber 6
Yayınlama: 4 Nisan 2024 Perşembe 18:14 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Irak'ın kuzeyinden kaçan 1 terörist, Türk hudut karakolu olan Habur'da Türk güvenlik birimlerine teslim oldu. Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından bu gelişmeyi duyurdu. Bakanlık, Mehmetçiğin kararlı operasyonları sonucunda Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 1 PKK'lı teröristin teslim olduğunu açıkladı.

Irak'ın Kuzeyinden Kaçan 1 Terörist, Habur'da Teslim Oldu!

Habur sınır kapısında gerçekleşen olayda, büyük bir operasyonla kaçan terörist teslim olurken, uluslararası ilişkilerde yeni bir gelişme yaşanabilir. Detaylar için haberimizi okumaya devam edin!

Irak'ın kuzeyinden kaçan 1 terörist teslim oldu.

ANKARA (İGFA) - Haberi, Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından paylaştı.

1 teröristin teslim olduğunu duyuran Bakanlık, paylaşımında, ""Mehmetçiğin kararlı operasyonları neticesinde Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 1 PKK'lı terörist, Habur'da hudut karakolumuza teslim oldu." ifadeleri yer aldı.

Irak'ın kuzeyinden kaçan ve Türk hudut karakolu olan Habur'da teslim olan terörist, güvenlik güçlerinin başarılı operasyonlarının bir göstergesi olarak dikkat çekiyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kararlı ve etkili mücadelesi ile ülkemizin terörle mücadeledeki başarısını bir kez daha kanıtlanmış oldu. Bu gelişme ile birlikte, güvenlik birimleri terörle mücadeledeki kararlı duruşunu sürdürmekte kararlı olduklarını ve hain unsurların ülkemizi huzura kavuşturmak için ellerinden geleni yapacaklarını bir kez daha gösterdi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama