DOLAR 32.45 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.40 ₺
ALTIN 2,438.67 ₺
BTC 62,796.28 $
ETH 3,117.06 $
BİST 9,915.62

'İnegöl Belediyesi'nden Ödül Yağmuru: Nöbetçi Kitaphanelerin Enleri Belirlendi

HaberYerelBursa 10
Yayınlama: 28 Mart 2024 Perşembe 10:54 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

İnegöl Belediyesi'nin düzenlediği Kütüphaneler Haftası etkinliğinde nöbetçi kitaphanelerin enleri belirlendi. Yıl boyunca en çok kitap okuyan 3 öğrenci ve en iyi kullanıcı kategorisinde öne çıkan 4 öğrenciye toplamda 500'ER TL hediye çeki verildi.

'İnegöl Belediyesi'nden Ödül Yağmuru: Nöbetçi Kitaphanelerin Enleri Belirlendi

İnegöl Belediyesi, öğrencilere motivasyon olması amacıyla düzenlenen Kütüphaneler Haftası etkinliğinde heyecan doruktaydı. Yılın en çok okuyanları ve en düzenli kullanıcıları ödüllendirildi.

İnegöl Belediyesi, Kütüphaneler Haftasında Nöbetçi Kitaphanelerin enlerini belirledi. Yıl boyunca en çok kitap okuyan 3 öğrenci ile en iyi kullanıcı kategorisinde merkezleri en düzenli ve uygun şekilde kullanan 4 öğrenciye 500’er TL hediye çeki verildi.

BURSA (İGFA) - İnegöl Belediyesi 25-31 Mart tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Haftasında Nöbetçi Kitaphanelerin enlerini belirledi. Ülkemizde 1964 yılından beri Mart ayının son Pazartesi günü ile başlayan Kütüphaneler Haftası kapsamında hem Kütüphaneler Haftasına dikkat çekmek hem de öğrencilere motivasyon olması amacıyla yapılan ödül töreninde, 7 öğrenciye 500’er TL’lik hediye çeki takdim edildi.

KİTAPHANELERİN ÜYE SAYISI 19 BİN 321’E ULAŞTI

Nöbetçi Kitaphaneler ödül töreni, Gençlik Merkezi Nöbetçi Kitaphanede gerçekleştirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Emin Dündar’ın katıldığı törende; Gençlik Merkezi Nöbetçi Kitaphane, Konak Nöbetçi Kitaphane, Huzur Mahallesi Nöbetçi Kitaphane ve Kanal İnegöl Nöbetçi Kitaphanede toplam 19 bin 321 üye öğrenci bulunduğu ifade edildi.

7 ÖĞRENCİYE 500’ER TL HEDİYE ÇEKİ VERİLDİ

Düzenlenen mini törende en çok kitap okuyan 3 öğrenci; Özlem Aydınlar, Bedirhan Ceyhan ve Muhammet Fatih Ergin olarak açıklandı. En iyi kullanıcı kategorisinde ise merkezleri en düzenli ve uygun şekilde kullanan; Zehra Şentürk, Nisanur Polat, Dilan Erdoğan ve Yahya Kemal Aykaç oldu. 7 öğrenciye 500’er TL hediye çeki takdim edildi.

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen Kütüphaneler Haftası kapsamında gerçekleştirilen ödül töreninde, nöbetçi kitaphanelerin enleri belirlendi. Toplam 19 bin 321 üye öğrencinin bulunduğu etkinlikte, en çok kitap okuyan 3 öğrenci ve en iyi kullanıcılar ödüllendirilerek teşvik edildi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama