DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.06 ₺
STERLIN 40.95 ₺
ALTIN 2,524.29 ₺
BTC 66,868.99 $
ETH 3,095.63 $
BİST 10,738.84

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hijyen Mesaisini Sürdürüyor

YaşamYerelHatay 6
Yayınlama: 9 Nisan 2024 Salı 18:59 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde şehir genelinde yol, cadde ve kaldırım temizleme çalışmalarını sürdürüyor. HBB İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, toz, çamur ve çöplerin neden olduğu çevresel kirlilikleri ortadan kaldırmak için yıkama ve sulama faaliyetlerine başladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hijyen Mesaisini Sürdürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı yaklaşırken, şehir genelinde hijyen çalışmalarına hız verdi. İtfaiye ekipleri, toz, çamur ve enkaz kaldırma sürecinden kaynaklanan kirliliklerle mücadele ederek halkın sağlığı için önlem alıyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde şehrin genelinde yol, cadde ve kaldırım temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

HATAY (İGFA) - HBB İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Hatay'ın tüm ilçelerinde meydana gelen toz, çamur ve çöplerin neden olduğu çevresel kirlilikleri ortadan kaldırmak için ayrıca deprem felaketi sonrası enkaz kaldırma işlemlerinde ortaya çıkan tozdan kaynaklı hastalık risklerine karşı yıkama ve sulama faaliyetlerine başladı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Temiz şehir, temiz toplum" anlayışını seçim kampanyaları boyunca İlk olarak ilimizin tamamını yıkama ve şehri temizleme sözlerini tuttuklarının altını çizdi.

Başkan Öntürk, çevre temizliğinin hemşehrilerin refahı için kritik bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, "Şehrimizin daha temiz ve yaşanabilir bir ortama dönüşmesi için çalışmalarımızı artarak devam ettirmeye kararlıyız" şeklinde konuştu.

 HBB yapılan temizlik çalışmalarıyla birlikte, Hatay'ın Ramazan Bayramı'na daha temiz ve vatandaşların daha sağlıklı bir çevrede bayramlarını kutlamaları hedefliyor.

 Vatandaşlar yapılan bu çalışmaları memnuniyetle karşılandığını belirtirken, şehrin daha temiz ve bakımlı olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, şehrin temizliğine ve çevre düzenine büyük önem vererek hijyen çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, şehrin daha yaşanabilir ve sağlıklı bir çevre olması için ekiplerin özverili çalışmalarını takdirle karşıladığını belirtti. Vatandaşlar, yapılan temizlik çalışmalarının şehri daha güzel ve bakımlı hale getirdiğini memnuniyetle ifade ediyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama