DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.05 ₺
STERLIN 40.89 ₺
ALTIN 2,525.94 ₺
BTC 66,924.48 $
ETH 3,107.41 $
BİST 10,728.27

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ten Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

YaşamYerelHatay 6
Yayınlama: 9 Nisan 2024 Salı 18:04 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, kardeşliğin pekiştiği, dayanışmanın arttığı Ramazan ayının sona ermesiyle tüm bereketi ve güzelliğiyle gelen Ramazan Bayramı'nı kutladı. Öntürk, pandemi ve deprem gibi zorluklarla mücadele eden insanların huzur ve umut dolu günler geçirmesini diledi, birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ten Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Ramazan Bayramı'nda duygusal bir mesaj ile insanların birlik ve dayanışma içinde olmalarını ve gelecek için umutlu olmalarını dile getirdi. Pandemi ve deprem gibi zorluklarla mücadele eden insanların huzurlu günler geçirmeleri için dileklerde bulundu.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

HATAY (İGFA) - Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk mesajında şu ifadelere yer verdi: "Kardeşliğimizin pekiştiği, dayanışmanın arttığı bir ramazan ayının daha sonuna geldik. Şimdi önümüzde tüm bereketi ve güzelliğiyle Ramazan Bayramı var. Özellikle son yıllarda pandemi ve deprem gibi çok büyük zorluklarla baş başa kalan insanlarımız bu Ramazan ayı içerisinde yoğun, yorgun aynı zamanda sıkıntılı günler geçirdi. İstiyoruz ki bu sıkıntılı günler artık bitsin. Ramazan Bayramı ile birlikte insanlarımızın huzuru, gönül genişliği ve umutları yeniden yeşersin.

Yarınlar hepimiz için umut olsun ve insanlarımız bayramı bayram gibi yaşasın. Unutmayalım ki bu zor günler geride kalacak ve biz bunu yine birlikte başaracağız. Bizi birleştiren, bize dayanışmanın ve yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu hatırlatan Ramazan Bayramı’nı gelecek yıllarda bir arada ve coşkuyla karşılayacağımıza yürekten inanıyorum. Bu duygularla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olarak tüm hemşerilerimin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

 

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında insanların birlik ve dayanışma içinde olmalarını vurguladı. Pandemi ve deprem gibi zorluklarla mücadele eden toplumun birlik ve beraberlik içinde bu sıkıntıları aşacağına inancını dile getirdi. Öntürk'ün duygusal mesajı, insanlara huzur dolu günler ve umutlu yarınlar diledi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama