DOLAR 32.25 ₺
EURO 34.86 ₺
STERLIN 40.45 ₺
ALTIN 2,422.24 ₺
BTC 62,195.47 $
ETH 3,013.35 $
BİST 10,268.58

Hatay Belediye Başkanı, Deprem Şehitlerinin Ailelerini Ziyaret Etti

YaşamYerelHatay 7
Yayınlama: 11 Nisan 2024 Perşembe 15:26 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, 6 Şubat depremlerinde kayıplar yaşamış aileleri ziyaret ederek Ramazan Bayramı huzurunu paylaştı. Öntürk, Acılarla dolu geçen bayram günlerinde birlik ve dayanışmayı vurgulayarak, depremzedelerin yanlarında olduklarını belirtti.

Hatay Belediye Başkanı, Deprem Şehitlerinin Ailelerini Ziyaret Etti

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, 6 Şubat depremlerinde yaşamını yitiren ailelerin yanında olmak için ziyaretlerde bulundu. Acı ve umudu bir arada yaşatan ziyaretler, dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Ramazan Bayramı'nın huzurunu paylaşmak ve dayanışma ruhunu güçlendirmek amacıyla 6 Şubat depremlerinde kayıplar yaşamış aileleri ziyaret etti.

HATAY (İGFA) -  Asrın felaketinde oğlunu, gelinini ve üç torununu kaybeden Müzeyyen ve Mehmet Doğru çiftini, Antakya Gülderen Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret eden Başkan Öntürk, ailenin acısına ortak olarak bayramlarını kutladı.

Doğru ailesi ile dertleşerek yüreklerine bir nebze de olsa su serpen Başkan Öntürk, Doğru çiftinin ve depremlerde yakınlarını kaybeden tüm aileler birlikte deprem nedeniyle sağlık sorunları yaşayan tüm vatandaşların yanlarında olmaya devam edeceğini vurguladı.

BÜYÜK ACILARI HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Dayanışma ve birlik ruhunu şehrin her köşesine yayacaklarını aktaran Başkan Öntürk HBB Başkanı Öntürk, “Büyük yıkımlar sonrası yaşadığımız büyük acıları hep birlikte ve sevgiyle aşacağız. Öncelikle tüm deprem şehitlerimizin mekânı cennet olsun. Bu kutsal bayramın manevi atmosferinde ve sonrasında, acılara ortak olmak ve desteklerimizi sunmak için Hatay’ımızı adım adım gezmeye devam edeceğiz.” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, deprem şehitlerinin aileleriyle dayanışma içinde olmayı sürdüreceğini belirtti. Ziyaretlerde yaşanan duygusal anlar, şehrin birlik ve beraberlik ruhunu en güçlü şekilde ortaya koydu.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama