DOLAR 32.45 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.80 ₺
ALTIN 2,438.67 ₺
BTC 63,698.24 $
ETH 3,322.81 $
BİST 9,915.62

Habur Gümrük Kapısı'nda Rekor Eroin Yakalaması! 850 Kilogramlık Operasyon

Haber 6
Yayınlama: 28 Mart 2024 Perşembe 18:27 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Habur Gümrük Kapısı’nda gerçekleştirilen operasyonda tek seferde en yüksek miktar olan 850 kilogram eroini ele geçirdi. Operasyon sonucunda yakalanan uyuşturucu maddenin yaklaşık değeri 1.3 Milyar Türk Lirası olduğu belirtildi.

Habur Gümrük Kapısı'nda Rekor Eroin Yakalaması! 850 Kilogramlık Operasyon

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Habur Gümrük Kapısı'nda tarihe geçen bir operasyona imza attı. Erol General, en yüksek eroin miktarını tek seferde yakalayarak dikkatleri üzerine çekerken, operasyonun geniş çaplı etkileri merak konusu oldu. Detaylar haberimizde!

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Habur Gümrük Kapısı’nda gerçekleştirilen operasyonda 850 kilogram ağırlığında eroin ele geçirildi. Böylelikle, gümrük kapılarında tek seferde en yüksek eroin yakalanmış oldu.

ANKARA (İGFA) - Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri başarılı operasyonlarına rekor yakalamalarla devam ediyor.

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerinin yürüttüğü narkotik suçlarla mücadele çalışmaları kapsamında, Habur Gümrük Kapısında gerçekleştirilen kontrollerde riskli olduğu değerlendirilen bir tırda yapılan arama sonucu araçta yüklü eşya içerinde gizlenmiş vaziyette 850 kilogram ağırlığında eroin ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucu maddenin yaklaşık değeri 1.3 Milyar Türk Lirası değerinde olduğu anlaşıldı.

Olayla ilgili olarak Silopi Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde devam ettiği öğrenildi.

https://twitter.com/ticaret/status/1773368140052742532

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından gerçekleştirilen Habur Gümrük Kapısı'ndaki başarılı operasyonla, Türkiye'nin uyuşturucu kaçakçılarına verdiği mücadele bir kez daha netlik kazandı. 850 kilogram eroinin ele geçirilmesi, ülkenin güvenliğine yönelik adımların ne denli önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Operasyonun ardından yürütülen soruşturma ile uyuşturucu kaçakçılarına karşı daha büyük ve etkin güvenlik önlemlerinin alınması bekleniyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama