DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.12 ₺
STERLIN 41.03 ₺
ALTIN 2,500.70 ₺
BTC 66,247.26 $
ETH 3,067.03 $
BİST 10,643.58

Gölcük Çocuklarını Eğlendiren Geleneksel Ramazan Şenliği

YaşamYerelKocaeli 3
Yayınlama: 20 Mart 2024 Çarşamba 11:13 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Gölcük Belediyesi tarafından Değirmendere’de düzenlenen “Geleneksel Ramazan Ayı Çocuk Şenliği” etkinliklerine çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Son olarak Değirmendere Kültür Merkezi'ne taşınan eğlence dolu etkinlikler, çocukların yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Hacivat ile Karagöz, Nasrettin Hoca ile İbiş, Sihirbaz gösterisi ile çocuklar ve aileleri, geleneksel Ramazan akşamı atmosferini doyasıya yaşayarak, eğlendiler.

Gölcük Çocuklarını Eğlendiren Geleneksel Ramazan Şenliği

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen 'Geleneksel Ramazan Ayı Çocuk Şenliği', Değirmendere Kültür Merkezi'nde çocukların yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Hacivat, Karagöz, Nasrettin Hoca ve Sihirbaz gösterileriyle renklenen etkinlikler, görsel ve eğlenceli anlar sunarak Ramazan akşamlarına renk kattı.

Gölcük Belediyesi tarafından Değirmendere’de düzenlenen “Geleneksel Ramazan Ayı Çocuk Şenliği” etkinliklerine çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

KOCAELİ (İGFA) - Gölcük Belediyesi; “Geleneksel Ramazan Akşamları Çocuk Şenliği” etkinlikleri, ilçenin birçok noktasında çocuklara eğlenceli anlar yaşatmaya devam ediyor. Son olarak Değirmendere Kültür Merkezi'ne taşınan eğlence dolu etkinlikler, çocukların yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Hacivat ile Karagöz, Nasrettin Hoca ile İbiş, Sihirbaz gösterisi ile çocuklar ve aileleri, geleneksel Ramazan akşamı atmosferini doyasıya yaşayarak, eğlendiler. Geleneksel Ramazan Akşamları Çocuk Şenliği, 8 Nisan Cumartesi akşamı saat 21.00'da, Şirinköy Kültür Merkezi'nde devam edecek.

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen 'Geleneksel Ramazan Ayı Çocuk Şenliği', çocukların ve ailelerinin keyifli ve eğlenceli vakit geçirmesine olanak tanıdı. Hacivat, Karagöz, Nasrettin Hoca ve Sihirbaz gösterileriyle dolu dolu geçen şenlik, Değirmendere Kültür Merkezi'nde unutulmaz anılar bıraktı. Geleneksel Ramazan Akşamları Çocuk Şenliği, Şirinköy Kültür Merkezi'nde 8 Nisan Cumartesi akşamı saat 21.00'da devam edecek.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama