DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.12 ₺
STERLIN 40.94 ₺
ALTIN 2,500.70 ₺
BTC 66,907.68 $
ETH 3,093.79 $
BİST 10,643.58

Gölcük Belediyesi Anıtpark'ta Çocuk Bayramı Coşkusunu Doya Doya Yaşattı

HaberYerelKocaeli 4
Yayınlama: 13 Nisan 2024 Cumartesi 16:35 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Gölcük Belediyesi'nin Ramazan Bayramı etkinlikleri kapsamında Anıtpark'ta düzenlediği oyun alanına gelen çocuklar, bayram coşkusunu doyasıya yaşayarak eğlendi. Başkan Ali Yıldırım Sezer'in de katıldığı etkinlikte çocuklar, sahne oyunları, mini tiyatro ve çeşitli aktivitelerle keyifli bir gün geçirdiler.

Gölcük Belediyesi Anıtpark'ta Çocuk Bayramı Coşkusunu Doya Doya Yaşattı

Gölcük Belediyesi, çocukların Ramazan Bayramı coşkusunu Anıtpark'ta doyasıya yaşattı! Başkan Sezer'in katılımıyla gerçekleşen etkinlikte çocuklar unutulmaz bir gün geçirirken, aileler de coşkuya ortak oldu.

Gölcük Belediyesi’nin Ramazan Bayramı kapsamında Anıtpark’ta hazırladığı oyun alanını dolduran çocuklar, coşku içerisinde doyasıya eğlendiler.

KOCAELİ (İGFA) - Gölcük’te çocuklar, Ramazan Çocuk Bayramı’nda oyun ve eğlence dolu bir gün yaşadılar. Gölcük Belediyesi tarafından Anıtpark’ta oluşturulan etkinlik alanında çocuklara özel sahne oyunları, mini tiyatro, şişme çocuk oyun parkı ve çeşitli etkinlikler, bayram coşkusunu ikiye katladı. Çocuklar; aileleriyle birlikte geldikleri etkinlik alanında, gönüllerince oyunlar oynayarak unutmayacakları bir bayram yaşadılar. Alana gelen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiği çocukların eğlencelerine ortak oldu.

BAŞKAN SEZER ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

Anıtpark’ta neşeli çocuk seslerinin yankılandığı etkinlikte, çocuklar bir yandan şişme oyun alanında doyasıya vakit geçirirken, bir yandan da çeşitli etkinliklerde bayramın tadını doyasıya yaşadılar. Çocukların aileleri, eğlence dolu etkinlik için Başkan Sezer’e teşekkür ettiler.

Gölcük Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda çocukları mutlu etmek için özel etkinlikler düzenleyerek Anıtpark'ı renklendirdi. Başkan Ali Yıldırım Sezer'in bizzat katıldığı organizasyonda çocuklar, unutulmaz bir gün geçirirken ebeveynleri de mutluluklarına ortak oldu. Etkinlik, çocukları keyifli oyunlar ve eğlenceli aktivitelerle buluşturarak bayram coşkusunu en güzel şekilde yaşattı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama