DOLAR 32.31 ₺
EURO 34.99 ₺
STERLIN 40.49 ₺
ALTIN 2,403.19 ₺
BTC 61,433.75 $
ETH 2,990.43 $
BİST 10,247.75

Gazeteci Yazar Metin Özmen, Samanyolu köyü okulunda iyilik yolcularını öğrencilere anlattı

YaşamYerelBatman 5
Yayınlama: 28 Mart 2024 Perşembe 12:07 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Gazeteci Yazar Metin Özmen, Batman Kozluk ilçesine bağlı Samanyolu köyü okulunda Değerler Eğitimi kapsamında öğrencilere, “İyilik Yolcularına Altın Hikayeler” kitabından alıntılarla unutulmaz bir söyleşi gerçekleştirdi. Özmen, konferansın sonunda öğrencilere kitabını imzalayarak etkileyici bir iz bıraktı.

Gazeteci Yazar Metin Özmen, Samanyolu köyü okulunda iyilik yolcularını öğrencilere anlattı

Gazeteci Yazar Metin Özmen, Samanyolu köyü okulunda değerler eğitimi kapsamında gerçekleştirdiği unutulmaz söyleşide öğrencilere ışık tuttu. İyilik yolcularının altın hikayelerini paylaşarak yeni ufuklar açan Özmen, büyük beğeni topladı.

Gazeteci Yazar Metin Özmen "Dilimizin Zenginlikleri" ve “Değerler Eğitimi” kapsamında öğrencilere , “İyilik Yolcularına Altın Hikayeler” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Yenibahar / BATMAN (İGFA) - Gazeteci Yazar Metin Özmen "Dilimizin Zenginlikleri" ve “Değerler Eğitimi” kapsamında Batman Kozluk ilçesine bağlı Samanyolu köyü öğrencilerine , “İyilik Yolcularına Altın Hikayeler” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Okul öğrencileriyle bir araya gelen Özmen, kendi yazmış olduğu “İyilik Yolcularına Altın Hikayeler” kitabından alıntılarla Değerler Eğitimi kapsamında Arkadaşlık, Adalet, Hayvan sevgisi, Merhamet, Şefkat, Sorumluluk, Çalışkanlık, Anne-Babaya saygı, Okuma aşkı, Anne duası, Peygamber sevgisi, İlim sevgisi, Helal lokma gibi konulara değindi. Konferansın çok verimli geçtiğini belirten okul müdürü Hasan Beyazıt, yazar Özmen’e teşekkür etti.

Özmen, konferansın sonunda okul öğrencilerine “İyilik Yolcularına Altın Hikayeler” kitabını imzaladı.

Gazeteci Yazar Metin Özmen, Samanyolu köyü okulunda öğrencilere değerler eğitimi konusunda ilham verici bir söyleşi gerçekleştirdi. Konferansta 'İyilik Yolcularına Altın Hikayeler' kitabındaki öğütlerle öğrencilere gerçek yaşamdan kesitler aktaran Özmen, önemli değerleri işleyerek gençler üzerinde olumlu etkiler bıraktı. Okul müdürü Hasan Beyazıt da etkinliğin verimli geçtiğini belirterek yazar Özmen'e teşekkürlerini iletti.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama