DOLAR 32.23 ₺
EURO 35.01 ₺
STERLIN 40.69 ₺
ALTIN 2,452.36 ₺
BTC 64,252.27 $
ETH 2,965.76 $
BİST 10,205.75

Fenomen Nevide Çiçek, Tatil Sezonunu Erken Açarak Sosyal Medyayı Salladı

Magazin 10
Yayınlama: 3 Nisan 2024 Çarşamba 00:21 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Güzelliği ve oyunculuğunun yanı sıra futbol yetenekleriyle de göz kamaştıran Nevide Çiçek, turizm cenneti Sapanca ve Kapadokya'da keyifli anlar yaşayarak, kış aylarını yaşayan ülkeye yaz mevsimini erken getirdi. Sosyal medyada en çok takip edilen isimler arasında yer alan Çiçek, tatil fotoğraflarıyla hayranlarını kendisine hayran bıraktı.

Fenomen Nevide Çiçek, Tatil Sezonunu Erken Açarak Sosyal Medyayı Salladı

Fenomen Nevide Çiçek, güzellik, yetenek ve tatilin mükemmel kombinasyonuyla tatil sezonunu erken açarak sosyal medyada yıldızlaştı! Sapanca ve Kapadokya'da eşsiz anlar yaşayan Nevide Çiçek, hayranlarını büyülemeye devam ediyor.

Güzelliği ve oyunculuğunun yanı sıra futbol yetenekleriyle de göz kamaştıran Nevide Çiçek, tatil sezonunu erken açtı.

İSTANBUL (İGFA) - Güzel oyuncu ve Futbolcu Nevide Çiçek, yoğun iş temposunun arasında kısa süreli bir tatil yaptı. Sosyal medyada en çok takip edilen isimler arasında ilk sıralarda gelen Çiçek, tatil pozlarıyla da takipçilerini kendisine hayran bıraktı.

Sapanca ve turizmin göz bebeği Kapadokya’da keyifli anlar yaşayan Nevide Çiçek, bu özel anları da hayranlarıyla paylaşmaktan geri durmadı.

Hayran kitlesine eşsiz görüntüler armağan eden Çiçek, fahri bir tatil elçiliği yaparken, kış aylarını yaşayan ülkeye yaz mevsimini erken getirdi.

Fenomen Nevide Çiçek, hem tatil yaparken hem de fahri bir tatil elçisi olarak görev yaparken göz kamaştırıyor. Güzel oyuncu, sosyal medya platformlarında paylaştığı tatil pozlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Turizm cennetlerinde geçirdiği keyifli zamanlarını takipçileriyle paylaşan Çiçek, kış aylarına renk katarak yaz mevsimini erken getirdi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama