DOLAR 32.24 ₺
EURO 34.84 ₺
STERLIN 40.41 ₺
ALTIN 2,421.82 ₺
BTC 61,827.10 $
ETH 3,000.62 $
BİST 10,269.06

Eskişehir'de Ramazan Bayramı Ulaşım Müjdesi: Tramvay ve Otobüsler Ücretsiz

YaşamYerelEskişehir 11
Yayınlama: 9 Nisan 2024 Salı 15:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Ramazan Bayramı süresince tramvay ve otobüslerin ücretsiz olarak hizmet vereceğini açıkladı. Eskişehirlilere müjde niteliğindeki bu uygulama ile bayram sevinci daha da artacak.

Eskişehir'de Ramazan Bayramı Ulaşım Müjdesi: Tramvay ve Otobüsler Ücretsiz

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Eskişehir halkını sevindiren bir karara imza attı. Ramazan Bayramı süresince tramvay ve otobüslerin ücretsiz olacağı duyurusu, şehirde büyük bir sevinç yarattı. Ücretsiz ulaşım imkanıyla sevdiklerine daha rahat ulaşacak olan Eskişehirliler için bayram coşkusu şimdiden dorukta!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Ramazan Bayramı süresince tramvay ve otobüslerin ücretsiz olarak hizmet vereceğini açıkladı.

ESKİŞEHİR (İGFA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Bayramı tatili düzenlemelerine bir müjde daha eklendi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, 10,11 ve 12 Nisan tarihlerine denk gelen Ramazan Bayramı süresince tramvay ve otobüslerin ücretsiz hizmet vereceğini belirterek, “Toplumsal hafızanın taze tutulması açısından hayatımızda çok önemli bir yeri olan bayramlarda sevdiklerimizle vakit geçirmek hepimiz için çok kıymetli. Sevgili hemşehrilerim, Ramazan Bayramı’nda sevdiklerinizi daha çok ziyaret edebilmeniz ve bayramın tadını doya doya çıkarabilmeniz için 3 gün boyunca tramvay ve otobüslerimizden ücretsiz faydalanabilirsiniz. Nice bayramlara hep birlikte erişebilmek ümidiyle.” dedi. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'nin yaptığı duyuru ile Eskişehirlilere bayram sevinci bir kat daha arttı. Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz tramvay ve otobüs hizmeti, şehir sakinlerine rahat bir ulaşım imkanı sunacak. Bu uygulama ile sevdiklerine daha kolay ve huzurlu bir şekilde ulaşabilecek olan Eskişehirliler, bayramın tadını doyasıya çıkaracaklar.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama