DOLAR 32.19 ₺
EURO 35.03 ₺
STERLIN 40.92 ₺
ALTIN 2,521.79 ₺
BTC 67,126.55 $
ETH 3,107.68 $
BİST 10,738.31

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden Çifteler İlçesi Hayvan Üreticilerine Yemlik Desteği

EkonomiYerelEskişehir 1
Yayınlama: 30 Mart 2024 Cumartesi 08:56 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Çifteler ilçesi ve mahallelerinde faaliyet gösteren hayvan yetiştiricilerine yemlik desteği sağladı. Toplamda 25 üreticiye ikişer adet yemlik dağıtıldı. Üreticiler, verilen desteklerle nefes aldıklarını belirterek, maliyetlerin artması nedeniyle desteklere ihtiyaç duyduklarını vurguladılar.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden Çifteler İlçesi Hayvan Üreticilerine Yemlik Desteği

Eskişehir'de hayvan üreticilerine destek! Çifteler ilçesi ve mahallelerinde faaliyet gösteren üreticilere Büyükşehir Belediyesi'nden yemlik desteği. Üreticilerin maliyetlerine nefes aldıran destekler detaylandı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Çifteler ilçesi ve mahallelerinde faaliyet gösteren hayvan yetiştiricilerine yemlik desteği verdi.

ESKİŞEHİR (İGFA) - Üretimin ve üreticinin yanında olan Büyükşehir Belediyesi, hayvan yetiştiriciliğini güçlendirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda Çifteler ilçesi ve mahallelerinde faaliyet gösteren küçük üreticilere ikişer adet yemlik desteği verildi. Toplamda 25 üreticiye sağlanan yemlikler Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri tarafından teslim edildi.

Verilen desteklerle nefes aldıklarını belirten üreticiler, “Maliyetler artıyor ve ayakta durabilmek için mutlaka desteğe ihtiyacımız var. Bu konuda her zaman yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’e çok teşekkür ederiz. En çok ihtiyaç duyduğumuz malzemelerden olan yemlikleri aldık. Emeği geçenler sağ olsunlar.” dediler.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, hayvan yetiştiriciliği sektöründe faaliyet gösteren üreticilere destek olmaya devam ediyor. Küçük ölçekli üreticilere yönelik yemlik desteği, üreticilerin yaşadığı mali zorlukları hafifletiyor. Verilen desteklerin üreticilere olan olumlu etkisi, çiftlik hayvanlarının sağlıklı bir şekilde beslenmesine olanak tanıyarak sektörün güçlenmesine katkı sağlıyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama