DOLAR 32.27 ₺
EURO 34.71 ₺
STERLIN 40.24 ₺
ALTIN 2,395.38 ₺
BTC 61,405.08 $
ETH 2,990.33 $
BİST 10,251.12

Eskişehir Baro Başkanı ve Yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Ünlüce'yi Ziyaret Etti

HaberYerelEskişehir 7
Yayınlama: 9 Nisan 2024 Salı 15:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Eskişehir Baro Başkanı Av. Mustafa Elagöz ve yönetim kurulu üyeleri, yeni göreve başlayan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ayşe Ünlüce'yi tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Başkan Elagöz Ünlüce'ye yeni görevinde başarılar dilerken, Ünlüce de nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Eskişehir Baro Başkanı ve Yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Ünlüce'yi Ziyaret Etti

Eskişehir Baro Başkanı Av. Mustafa Elagöz ve yönetimi, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ayşe Ünlüce'ye tebrik ziyaretinde bulundu. Yeni göreve atanmış başkanlar arasındaki nazik diyaloğun yansımalarını keşfedin.

Eskişehir Baro Başkanı Av. Mustafa Elagöz ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ayşe Ünlüce’ye tebrik ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

ESKİŞEHİR (İGFA) - Eskişehir Baro Başkanı Av. Mustafa Elagöz ve yönetim kurulu üyeleri ile  avukatlar, Eskişehir’in yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ayşe Ünlüce’yi makamında ziyaret etti.

CHP’nin hukukçu İl Başkanı Av. Talat Yalaz’ın da yer aldığı ziyarette Ünlüce’yi tebrik eden Başkan Elagöz, 5 Nisan Avukatlar Günü’nde yıllarca Eskişehir Barosu’nda görev yapmış meslektaşları Ünlüce’yi Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmekten büyük mutluluk ve onur duyduklarını ifade ederek yeni görevinde üstün başarılar diledi. Ünlüce de Başkan Elagöz ve beraberindeki heyete güzel sözleri ve nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.  

Karşılıklı görüş alışverişi sonrası yapılan hediye takdiminin ardından ziyaret, çektirilen fotoğraflarla tamamlandı.

Eskişehir Barosu Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ziyareti, Eskişehir siyasi ve mesleki ilişkilerinde dostluk ve işbirliğinin önemini vurgulamaktadır. Bu nazik ziyaret, Eskişehir'deki hukuk camiasının birlik ve beraberliğine olan bağlılığını gösteriyor. Başkan Elagöz ve Ünlüce arasındaki tebrik ziyareti, şehirdeki siyasi ve mesleki ilişkilerin gücünü ve dayanışmasını yansıtıyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama