DOLAR 32.32 ₺
EURO 34.65 ₺
STERLIN 40.54 ₺
ALTIN 2,411.51 ₺
BTC 58,065.54 $
ETH 2,962.75 $
BİST 10,045.74

Erzincan'da Altın Madeni Kazası İncelemesi İçin Meclis Araştırma Komisyonu Oluşturuldu

Haber 4
Yayınlama: 19 Nisan 2024 Cuma 10:41 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

'Erzincan'ın İliç ilçesindeki bir altın madeninde meydana gelen kazanın tüm yönleriyle araştırılması ve benzer kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırması Komisyonu'na üye seçimine dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Komisyonun başkanlığına AK Parti Antalya Milletvekili Atalay Uslu getirildi.

Erzincan'da Altın Madeni Kazası İncelemesi İçin Meclis Araştırma Komisyonu Oluşturuldu

Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeninde yaşanan kaza, gündemi sarsarken, Meclis tarafından oluşturulan bir komisyon, olayın detaylı şekilde incelenmesi için göreve başladı. Başkan Atalay Uslu liderliğindeki komisyon, önemli kararlar alarak benzer kazaların önlenmesine ışık tutacak.

Erzincan'ın İliç ilçesindeki bir altın madeninde meydana gelen kazanın tüm yönleriyle araştırılması ve benzer kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırması Komisyonu'na üye seçimine dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

ANKARA (İGFA) - Erzincan’ın İliç İlçesindeki Bir Altın Madeninde Meydana Gelen Kazanın Tüm Yönleriyle Araştırılması ve Benzer Kazaların Önlenmesine Yönelik Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonuna Üye Seçimine Dair karara göre, konuya ilişkin kurulan Meclis Araştırma Komisyonu'nun Başkanı AK Parti Antalya Milletvekili Atalay Uslu oldu.

Komisyonda, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek komisyon başkanvekili, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan komisyon sözcüsü, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ise katip üye olarak belirlendi.

Komisyon üyeleri şöyle belirlendi:

Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeninde meydana gelen kaza, Türkiye genelinde büyük yankı uyandırdı. Meclis Araştırma Komisyonu'nun kurulması, olayın tüm detaylarının aydınlatılmasının yanı sıra benzer kazaların önlenmesi adına önemli adımlar atılmasını sağlayacak. Başkan Atalay Uslu'nun liderliğindeki komisyonun çalışmaları, kazanın nedenleri ve sonuçları konusunda net bir bakış açısı sunacak.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama