DOLAR 32.23 ₺
EURO 34.66 ₺
STERLIN 40.31 ₺
ALTIN 2,396.66 ₺
BTC 61,397.82 $
ETH 2,984.15 $
BİST 10,255.86

Elazığ'da Ramazan Bayramı Trafik Denetimi

YaşamYerelElazığ 6
Yayınlama: 12 Nisan 2024 Cuma 19:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ekiplerinin, Ramazan Bayramı'nın 3'üncü gününde şehir bağlantı yollarında trafik denetimi gerçekleştirdiği bildirildi. Ayrıca, araçlar tek tek durdurularak sürücülerin bayramları kutlandı, ardından evrak kontrolleri yapıldı ve sürücüler hız ve emniyet kemeri konusunda bilgilendirildi.

Elazığ'da Ramazan Bayramı Trafik Denetimi

Elazığ'da Ramazan Bayramı'nın 3'üncü gününde şehir bağlantı yollarında yapılan trafik denetimleri titizlikle devam ediyor. Sürücülerin bayramları kutlanıp, evrakları kontrol edilirken aynı zamanda hız ve emniyet kuralları konusunda uyarılar yapılıyor.

Elazığ’da Ramazan Bayramı’nın 3’üncü gününde İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri tarafından, şehir bağlantı yollarında trafik denetimi gerçekleştirildi.

ELAZIĞ (İGFA) - Elazığ İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri, Ramazan Bayramı’nda da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede ekipler, kentin bağlantı noktaları başta olmak üzere farklı noktalarda trafik denetimi yaptı. Uygulamada araçlar ekipler tarafından tek tek durdurulurken önce sürücülerin bayramları kutlandı ve ardından evrakları kontrol edildi. Ekipler, bayram dolayısıyla sürücüleri bilgilendirirken hız ve emniyet kemeri konusunda uyarılarda bulundu.

Denetimlerin aralıksız süreceği bildirildi.

Elazığ'da Ramazan Bayramı'nın 3'üncü gününde gerçekleştirilen trafik denetimlerinde sürücülerin değişen trafik yönetmeliği hakkında bilgilendirilmesi ve trafik kurallarına uyulması sağlanarak güvenli bir sürüş ortamı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Denetimlerin, bayram boyunca artarak devam edeceği belirtiliyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama