DOLAR 32.23 ₺
EURO 35.08 ₺
STERLIN 40.90 ₺
ALTIN 2,505.89 ₺
BTC 66,249.79 $
ETH 3,069.52 $
BİST 10,643.58

Eğlenceli ve İlginç Bir Komedi Oyunu: Boşanma Teklifi!

Kültür-Sanat 11
Yayınlama: 27 Mart 2024 Çarşamba 10:20 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

İktidar partisini destekleyen bir adam ile muhalefeti destekleyen bir kadının evliliklerini konu alan BOŞANMA TEKLİFİ adlı komedi oyunu, birinci sezonunda 40 ayrı şehirde sahnelendi, 80 oyun ile binlerce seyirciye ulaştı. Sezen ve Kerem'in farklı görüşlere sahip olduğu ve eğlenceli tartışmalarının ardından gelişen boşanma teklifi, seyircilerden tam not aldı.

Eğlenceli ve İlginç Bir Komedi Oyunu: Boşanma Teklifi!

İktidar partisini destekleyen adam ile muhalefeti destekleyen kadının eğlenceli ve çekişmeli evlilik hikayesini anlatan BOŞANMA TEKLİFİ adlı komedi oyunu, seyircilerin ilgi odağı haline geldi. Sezen ve Kerem'in mizah dolu tartışmalarının yanı sıra ülke gündemine de göndermelerde bulunan oyunda, Fulden Akyürek ve Barbaros Uzunöner'in performansı dikkat çekiyor.

İktidar partisini destekleyen bir adam ile muhalefeti destekleyen bir kadının evliliklerini anlatan BOŞANMA TEKLİFİ adlı komedi oyunu büyük ilgi görüyor.

İSTANBUL (İGFA) - Birinci sezonunda 40 ayrı şehirde, 80 oyun ile binlerce seyirciye ulaşan oyun sezonun en ilginç tiyatro projesi oldu.

Konusu itibari ile bir ilk olan bu oyun sahnelendiği her yerde büyük ilgi ile karşılanıyor. Oyunu seyretmek isteyenler biletlerini aylar öncesinden alıyor, bu etkinliğin biletleri satışa çıktığı gibi tükeniyor.

Sezen ve Kerem tanıştıkları ilk günden itibaren tartışıyorlar. Farklı görüşlere sahip olan çiftimizin bu tartışmaları onları birbirine yaklaştırıyor. Evlendikten sonra da bu eğlenceli tartışmalar sürüyor. Ve günün birinde birbirlerine çok farklı bir tarz ile BOŞANMA TEKLİFİ ediyorlar.

Ülke gündemini ve içinde bulunduğumuz durumu mizah yoluyla anlatan oyunda Fulden Akyürek ve Barbaros Uzunöner seyirci karşısına çıkıyor.

Oyunun yazarı Barbaros Uzunöner “Mizah yolu ile toplumsal terapi yapıyoruz. Herkes rahatlayıp gidiyor. Her iki tarafa da eşit şekilde yaklaştığımız için her gelen beğeniyor. Bir ilk olma özelliği taşıyan bu oyun seyirciden tam puan alıyor. Seyirci bu oyuna REY veriyor” dedi.

İlk sezonu boyunca büyük bir ilgiyle karşılanan BOŞANMA TEKLİFİ adlı tiyatro oyunu, seyircileri mizah dolu bir yolculuğa çıkarıyor. Yazar Barbaros Uzunöner'in toplumsal terapi amacıyla kaleme aldığı oyun, izleyicilerin hem eğlenip hem de düşünmesini sağlıyor. Fulden Akyürek ve Barbaros Uzunöner'in başarılı performanslarıyla dikkat çeken oyun, seyircilerden tam not alarak tiyatro dünyasında adından söz ettiriyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama