DOLAR 32.22 ₺
EURO 34.67 ₺
STERLIN 40.35 ₺
ALTIN 2,390.70 ₺
BTC 61,139.85 $
ETH 2,975.11 $
BİST 10,205.21

Ece Seçkin, Balıkesir Konserinde Unutulmaz Performansını Serliledi

MagazinYerelBalıkesir 7
Yayınlama: 14 Nisan 2024 Pazar 15:14 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Türk Pop Müziği'nin güzel yıldızı Ece Seçkin, Balıkesir Hayal Kahvesi'nde gerçekleşen konserinde, enerjisi ve iddialı şovlarıyla hayranlarını coşturdu. Sahneye Simon lakaplı oyuncağıyla çıkan Seçkin, hit şarkılarını seslendirerek izleyicileri büyüledi. Yeni albümü merakla beklenen Seçkin, renkli görüntüler eşliğinde unutulmaz bir performans sergiledi.

Ece Seçkin, Balıkesir Konserinde Unutulmaz Performansını Serliledi

Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi Ece Seçkin, Balıkesir konserinde sahneye unutulmaz bir performans sergileyerek hayranlarını adeta büyüledi. Hit şarkılarıyla enerji dolu gösterisini Simon lakaplı oyuncağıyla taçlandıran Seçkin, izleyicileri coşturdu. Yeni albümünün heyecanını da hayranlarıyla paylaşan başarılı pop yıldızı, gecenin yıldızı oldu.

Türk Pop Müziği'nin güzel yıldızı Ece Seçkin, Balıkesir Hayal Kahvesi'nde gerçekleşen konserinde, unutulmaz bir performans sergileyerek hayranlarını coşturdu.

BALIKESİR (İGFA) -  Balıkesir'deki konserde enerjisi ve iddialı şovlarıyla baş döndüren Ece Seçkin, sahneye yanından ayırmadığı ve ona uğur getirdiğine inandığı Simon lakaplı oyuncağıyla çıktı.

Oyuncağı Simon ile hayranlarına büyük şok yaşatan güzel yıldız, sahnedeki neşeli tavırlarıyla da hayranlarını büyüledi.

Renkli görüntülere sahne olan konserde Eurythmics grubunun klasikleşmiş hiti "Sweet Dreams"i seslendiren Seçkin, bu performansıyla da büyük alkış aldı.

Albümü için gün sayan başarılı pop yıldızının bu yeni projesi merakla bekleniyor.

Türk Pop Müziği'nin güzel ve yetenekli ismi Ece Seçkin'in Balıkesir konseri, müzikseverlerin unutamayacağı anlara sahne oldu. Simon lakaplı oyuncağıyla sahneye çıkan Seçkin, neşeli tavırları ve seslendirdiği hit şarkılarla geceye damgasını vurdu. Hem performansı hem de interaktif şovlarıyla izleyicileri büyüleyen Seçkin, yeni albümüyle de hayranlarını heyecanlandırdı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama