DOLAR 32.25 ₺
EURO 34.70 ₺
STERLIN 40.31 ₺
ALTIN 2,400.58 ₺
BTC 62,509.50 $
ETH 3,007.69 $
BİST 10,247.75

Düzce'de Vatandaş Çatıdan Düşerek Yaralandı

HaberYerelDüzce 5
Yayınlama: 20 Nisan 2024 Cumartesi 14:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Düzce'nin Çavuşlar Mahallesi'nde, 53 yaşındaki bir vatandaşın, iki katlı bir evin çatısına çıkarak dengesini kaybetmesi sonucu çatıdan düştüğü ve yaralandığı bildirildi. Olayın ardından çevredekiler tarafından 112 acil sağlık ekiplerine haber verildi ve yaralı vatandaş Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiği belirtildi. Polis ekipleri, olayla ilgili tahkikat başlattı.

Düzce'de Vatandaş Çatıdan Düşerek Yaralandı

Düzce'de yaşanan son dakika olayıyla ilgili şok eden gelişme! İki katlı binanın çatısından düşen 53 yaşındaki vatandaşın anbean yaşadığı korku dolu anlar, acil sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesi ve olay yerinde toplanan meraklı kalabalığın endişeli bekleyişi tüm ayrıntılarıyla haberozel.com.tr'de. Detaylar için hemen tıklayın!

Düzce'de dengesini kaybederek iki katlı binanın çatısından düşen vatandaş yaralandı.

Sefer DEMİR - haberozel.com.tr 

DÜZCE (İGFA) - Düzce'de Çavuşlar Mahallesi 3338 sokakta 2 katlı evin çatısına çıkan 53 yaşındaki V.Ç.dengesini kaybetti. Çatıdan zemine düşen çavuş çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından Düzce Atarürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

V.Ç.'nin sağlık durumunun iyi olduğu tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.

Düzce'nin Çavuşlar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 53 yaşındaki bir vatandaşın çatıdan düşerek yaralanması korku dolu anlar yaşanmasına sebep oldu. Şans eseri hayati tehlikesi olmayan vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı. Vatandaşların tedirginliği sürerken, olayın detayları merak konusu olmaya devam ediyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama