DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.12 ₺
STERLIN 41.03 ₺
ALTIN 2,500.70 ₺
BTC 66,809.46 $
ETH 3,067.27 $
BİST 10,643.58

Düzce'de Minik Okçular Heyecan Dolu Yarıştı

SporYerelDüzce 11
Yayınlama: 22 Mart 2024 Cuma 09:24 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları yarışmaları kapsamında düzenlenen Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Kız-Erkek Okçuluk İl Birinciliği müsabakaları, Düzce 18 Temmuz Stadı'nda gerçekleşti. Küçük kategorilerde yapılan müsabakaların sonuçlarına göre; Minik Kızlarda Rümeysa Ayça Bayhan, Minik Erkeklerde ise Taha Arslan birincilik elde etti.

Düzce'de Minik Okçular Heyecan Dolu Yarıştı

Düzce'de gerçekleşen Minik Okçular Yarışması heyecanıyla başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın protokolü gereği düzenlenen yarışmalarda kazananlar belli oldu. Klasik yay kategorilerinde yapılan müsabakalar adeta nefes kesti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları yarışmaları kapsamında yapılan Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Kız-Erkek Okçuluk İl Birinciliği müsabakaları 18 Temmuz Stadı’nda yapıldı.

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - 21 Mart – 22 Mart 2024 tarihleri arasında 18 Temmuz Stadyumu’nda yapılan Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Kız-Erkek Okçuluk müsabakaları klasik yay kategorilerinde gerçekleşti.

Minik Kızlarda Rümeysa Ayça Bayhan birinci, Zeynep Çakır Sezen ikinci, Elif Sude Demirkan üçüncü oldu.

Minik Erkeklerde Taha Arslan birinci, Alparslan Efe Demir ikinci, Selim Doğanay üçüncü oldu

Küçük Kızlarda Gökçe Gürsel birinci, Yaren Pala ikinci, Zeynep Sönmezoğlu üçüncü, Ceylin Azra Yıldız dördüncü olurken küçük erkeklerde Egemen Nezor, birinci, Ömer Ziya Acar ikinci, Musa  Kerem Çakmakçı üçüncü oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle yapılan Okul Sporları yarışmaları büyük bir heyecana sahne oldu. Düzce 18 Temmuz Stadı'nda gerçekleşen Minik Okçular Yarışması, genç sporcuların birbirleriyle rekabet ettiği unutulmaz anlara sahne oldu. Müsabakalar sonucunda dereceye giren sporcular ise gururla ödüllerini aldı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama