DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.12 ₺
STERLIN 41.03 ₺
ALTIN 2,500.70 ₺
BTC 66,172.98 $
ETH 3,073.64 $
BİST 10,643.58

Düzce Cam Düzcespor'da Yeni Teknik Direktör: Ahmet Yavuz

SporYerelDüzce 7
Yayınlama: 2 Nisan 2024 Salı 09:17 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Düzce Cam Düzcespor'da Kayyım Heyeti Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni teknik direktörlerini belirledi. Kararın ardından Ahmet Yavuz'un takımın başına getirildiği açıklandı.

Düzce Cam Düzcespor'da Yeni Teknik Direktör: Ahmet Yavuz

Düzce Cam Düzcespor'da heyecan dolu gelişme: Yeni teknik direktör belirlendi! Merakla beklenen karar sonunda açıklandı. Ahmet Yavuz takımın başında!

Düzce Cam Düzcespor, Ahmet Yavuz ile anlaştı.

Sefer Demir / Haber Özel TV

DÜZCE (İGFA) -   Düzce Cam Düzcespor'da dün akşam saatlerinde Kayyım Heyeti Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir araya gelerek yeni teknik direktörü belirledi.

Düzce Cam Düzcespor Kayyım Heyeti Başkanı Okan Kaltu ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir araya gelerek yapmış oldukları toplantı sonrasında alınan karar ile ligde geride kalan müsabakalarda takımın başına teknik direktörlük görevi için Ahmet Yavuz'un getirildiği duyuruldu.

Düzce Cam Düzcespor'da Kayyım Heyeti Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri toplandı ve Ahmet Yavuz'u takımın başına getirme kararı alındı. Yeni teknik direktörün ataması, camiada heyecanla karşılanırken, gelecek maçlarda nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama