DOLAR 32.39 ₺
EURO 35.39 ₺
STERLIN 41.42 ₺
ALTIN 2,523.56 ₺
BTC 67,039.85 $
ETH 3,120.81 $
BİST 10,643.58

Dr. Mehmet Savran, Paramotorla Nevşehir Semalarında Şehirde Renk Kattı

SiyasetYerelNevşehir 6
Yayınlama: 29 Mart 2024 Cuma 09:31 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran’ın seçim afişi paramotorla Nevşehir semalarında uçuruldu. Bu eşsiz gösteri, seçim atmosferine yeni bir canlılık getirdi. Pilot Mehmet Bolat'ın yönettiği paramotor 2 saat boyunca havada kalırken, vatandaşlar bu olağanüstü manzarayı meraklı gözlerle izledi.

Dr. Mehmet Savran, Paramotorla Nevşehir Semalarında Şehirde Renk Kattı

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, seçim kampanyasına renk katmak için paramotorla semaları şenlendirdi. Pilot Mehmet Bolat'ın idaresindeki paramotor, üzerinde Savran'ın isminin yazılı olduğu afişi taşıyarak gökyüzünde göz alıcı bir manzara oluşturdu. Vatandaşlar, bu cesur ve etkileyici gösteriyi heyecanla takip etti.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran’ın seçim afişi paramotorla şehrin üzerinde uçuruldu. Bu gösteri, seçim atmosferine yeni bir soluk getirdi.

Mehmet UZEL / NEVŞEHİR (İGFA) - 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde seçim kampanyasını sürdüren AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, bugün farklı bir seçim çalışmasına imza attı. Üzerinde AK Parti Adayı Savran’ın isminin yazılı olduğu afiş paramotorla Nevşehir semalarında uçtu.

Pilot Mehmet Bolat’ın kullandığı paramotor yaklaşık 2 saat havada kalırken vatandaşlar ise uçan paramotoru meraklı gözlerle izledi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, seçim çalışmalarına farklı bir dokunuş yaparak paramotorla semaları renklendirdi. Kendisine destek veren vatandaşlara, uçan afiş ile unutulmaz bir deneyim yaşattı. Pilot Mehmet Bolat'ın ustalıklı yönetimi ve vatandaşların heyecanlı bakışlarıyla, Nevşehir semalarında yapılan bu gösteri seçim atmosferine yeni ve canlı bir soluk getirdi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama