DOLAR 32.26 ₺
EURO 34.70 ₺
STERLIN 40.26 ₺
ALTIN 2,399.96 ₺
BTC 61,982.34 $
ETH 2,995.40 $
BİST 10,244.33

Doğanşehir Belediyesi'ne T.C. İbareli Tabela Eklendi

HaberYerelMalatya 6
Yayınlama: 18 Nisan 2024 Perşembe 14:07 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Malatya'da Doğanşehir Belediyesi tabelasına Başkan Mehmet Bayram’ın talimatıyla Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan T.C. ibaresi eklendi. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası Cumhuriyet Halk Partisi’nden Doğanşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Bayram, belediye binasında bulunan tabelaya Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan T.C. ibaresi eklenmesi yönünde talimat verdi. Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram’ın talimatı ile Doğanşehir Belediye binasının girişindeki “Doğanşehir Be

Doğanşehir Belediyesi'ne T.C. İbareli Tabela Eklendi

Malatya'da Doğanşehir Belediyesi'nin tabelasına Başkan Mehmet Bayram'ın talimatıyla T.C. ibaresi eklenmesi dikkat çekti. Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı Mehmet Bayram’ın adımı ile birlikte yapılan değişiklik şehirde tartışma yarattı. Detaylar haberimizde!

Malatya'da Doğanşehir Belediyesi tabelasına Başkan Mehmet Bayram’ın talimatıyla Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan T.C. ibaresi eklendi.

MALATYA (İGFA) - 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası Cumhuriyet Halk Partisi’nden Doğanşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Bayram, belediye binasında bulunan tabelaya Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan T.C. ibaresi eklenmesi yönünde talimat verdi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram’ın talimatı ile Doğanşehir Belediye binasının girişindeki “Doğanşehir Belediyesi” yazısına ilaveten Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan T.C. ibaresi eklendi.

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Bayram'ın talimatıyla, belediye tabelasına T.C. ibaresi eklenmesiyle ilgili tartışmalar devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan T.C. ibaresinin eklenmesi ile ilgili Belediye Başkanı Bayram, farkındalık yaratmayı ve milli kimliğin önemini vurgulamayı amaçladığını belirtti. Bu değişiklikle ilgili şehir sakinlerinden farklı yorumlar ve tepkiler alınmaya devam ediyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama