DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.12 ₺
STERLIN 41.03 ₺
ALTIN 2,500.70 ₺
BTC 66,961.97 $
ETH 3,077.32 $
BİST 10,643.58

Dilan Polat’ın asıl mesleği duyanları şoke etti: Demet Akalın, Esra Erol ve Yeliz Yeşilmen ile çalışmış

Magazin 1197
Yayınlama: 18 Ekim 2023 Çarşamba 14:57 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Tansel Balcı

Dilan Polat’ın asıl mesleği duyanları şoke etti: Demet Akalın, Esra Erol ve Yeliz Yeşilmen ile çalışmış

İş insanı olan Dilan Polat özellikle sosyal medya fenomenliği yönü ile tanınıyor. Haklarında davalar devam eden Dilan Polat'ın asıl mesleği ise duyanlara yok artık dedirtti.

Dilan Polat ve Engin Polat hakkında 4 farklı suçlama ile dava açıldı ve süreç devam ediyor. İfadeleri alınan ve mal varlığına el konan ikili sosyal medyada farklı konular ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Dilan Polat'ın eski ve estetiksiz hali görenlere paranın gücü dedirtmişti. Şimdi ise Dilan Polat herkesi asıl mesleği ile şaşırttı. Lüks yaşantıları ile dikkat çekerek gündemde kalan Dilan Polat ve eşi sosyal medyanın da en çok konuşulan ikilisi olmuş durumda.

Vergi Kaçırma ve Kara Para Aklama Suçlamaları

Sosyal medyada yaptıkları gösteriş ile dikkat çeken Dilan Polat ve Engin Polat ikilisine vergi kaçırma ve kara para aklama suçlamalarından dava açıldı. Farklı davalar ile birlikte tüm mal varlıklarına el konan ikili özellikle birbirlerine hediye ettikleri lüks araçlar ve hediyeler ile dikkat çekmişti.

Dilan Polat'ın Asıl Mesleği Şaşırttı!

Güzellik merkezleri olduğu bilinen ve aynı zamanda kozmetik ürün satışı yapan Dilan Polat'ın eskiden yaptığı meslek ortaya çıktı.

Dilan Polat'ın geçmişte Bebek ve Doğum Fotoğrafçılığı yaptı öğrenildi.

2012 yılında fotoğrafçılık yapmaya başlayan Dilan Polat'ın bu dönemlerde pek çok ünlü isim ile tanıştığı belirtildi. Bu süreç içerisinde Demet Akalın, Esra Erol ve Yeliz Yeşilmen gibi ünlü isimlere hizmet verdiği belirtildi.

Dilan Polat'ın fotoğrafçılık döneminde sadece bebek ve doğum fotoğrafçılığı değil klip fotoğrafçılığı da yaptığı ortaya çıktı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama