DOLAR 32.28 ₺
EURO 34.70 ₺
STERLIN 40.33 ₺
ALTIN 2,404.54 ₺
BTC 62,545.29 $
ETH 3,010.61 $
BİST 10,336.50

Denizli'de Ramazan Bayramı'nda Otobüsler Ücretsiz!

YaşamYerelDenizli 6
Yayınlama: 9 Nisan 2024 Salı 14:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir içi hizmet veren belediye otobüslerini Ramazan Bayramı'nın ilk 2 günü ücretsiz yapacak. Vatandaşlar, 10-11 Nisan 2024 tarihlerinde mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerini kolaylıkla gerçekleştirebilecekler.

Denizli'de Ramazan Bayramı'nda Otobüsler Ücretsiz!

Denizli'de Bayram Coşkusu! Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir içinde hizmet veren otobüslerini bayramın ilk 2 günü ücretsiz yapacak. Vatandaşlar, bayram coşkusunu doya doya yaşarken sevdiklerini ziyaret etmeye rahatlıkla gidebilecekler. Ulaşım sıkıntısı olmadan bayramın keyfini çıkarın!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir içi hizmet veren belediye otobüslerini Ramazan Bayram’ının ilk 2 günü ücretsiz yaptı.

DENİZLİ (İGFA) - Denizlililerin rahat ve huzur içinde bir Ramazan Bayramı tatili geçirebilmeleri için tedbirlerini alan Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda şehir içi hizmet verdiği belediye otobüslerini bayramın ilk 2 günü ücretsiz yaptı.

Vatandaşların bayramda mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerini daha kolay gerçekleştirmesi için yapılan uygulama kapsamında, 10-11 Nisan 2024 tarihlerinde belediye otobüslerinden ücret alınmayacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı'nın ilk 2 gününde Denizli halkının sevdiklerini ziyaretlerini kolaylaştırmak için güzel bir adım attı. Belediye otobüslerinin ücretsiz olması, vatandaşlara ekonomik ve rahat bir seyahat imkanı sunacak. Dolu dolu geçecek bayram günlerinde ulaşım konusunda hiçbir sıkıntı yaşanmayacak. Denizli halkı, belediyenin bu özel destek ve uygulamalarıyla bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama