DOLAR 32.24 ₺
EURO 35.40 ₺
STERLIN 40.89 ₺
ALTIN 2,522.45 ₺
BTC 66,666.00 $
ETH 3,094.93 $
BİST 10,643.58

CHP'li Deniz Dalgıç'tan Gençlere Oy Kullanma Çağrısı

SiyasetYerelBursa 10
Yayınlama: 25 Mart 2024 Pazartesi 14:29 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, gençleri 31 Mart seçimlerinde oy kullanmaları konusunda teşvik ederek, 'Geleceğiniz hakkındaki sözü kendiniz söyleyin. Sandığa gidin, oyunuzu kullanın' dedi. Dalgıç, gençlerin sesini duyurabilecekleri en etkili zamanın seçim zamanları olduğunu belirterek, gençleri oy kullanmaya ve geleceklerini şekillendirmeye çağırdı.

CHP'li Deniz Dalgıç'tan Gençlere Oy Kullanma Çağrısı

CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, gençleri oy kullanmaya teşvik ediyor! 'Geleceğinizi belirleyin, sandığa gidin, oyunuzu kullanın' diyerek gençleri seçimlere katılmaya çağırıyor. Gençlerin seslerini duyurabilecekleri en önemli fırsatı kaçırmayın!

CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, gençlere 'oy' çağrısında bulunarak, "Geleceğiniz hakkındaki sözü kendiniz söyleyin. Sandığa gidin, oyunuzu kullanın” dedi.

BURSA (İGFA) - CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, gençlere 31 Mart seçimlerinde “Oyunu kullan” çağrısınd bulundu.

Bir eğitimci olarak gençlerin sıkıntılarının farkında olduğunu kaydeden Dalgıç, “Ülkeye, ülkenin içinde bulunduğu duruma, kendi geleceğinize, yaşamınıza dair bir takım umutsuzluklarınızın olduğunu çok iyi biliyorum. Bu konuda size hak veriyorum. Geleceği görebilmek, geleceğe dair planlar yapabilmek, ülkenin içinde kendi istediğiniz bir şekilde yaşam sürebilmek en doğal hakkınız” dedi.

Seçim zamanlarının gençlerin sesini en gür şekilde duyurabildiği zamanlar olduğunu vurgulayan Deniz Dalgıç, gençlere oylarına sahip çıkma çağrısında bulunarak, şunları söyledi:

“Mutlaka sandığa giderek sesinizi, görüşlerinizi, kendinize dair kararları orada almalısınız. Lütfen oyumuza sahip çıkalım, mutlaka sandığa gidelim ve geleceğimiz hakkındaki sözümüzü kendimiz söyleyelim.”

CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, gençlerin seçimlerde aktif rol almaları gerektiğine vurgu yaparak, gençlerin geleceklerini belirlemek için oy kullanmaları gerektiğini dile getirdi. Dalgıç, gençlerin sandığa giderek görüşlerini ve kararlarını ifade etmeleri gerektiğini belirterek, bu şekilde ülkenin ve kendi geleceklerinin şekillenmesine katkı sağlayabileceklerini ifade etti.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama