DOLAR 32.23 ₺
EURO 34.84 ₺
STERLIN 40.44 ₺
ALTIN 2,418.47 ₺
BTC 61,998.33 $
ETH 3,001.26 $
BİST 10,268.58

CHP’li Aydemir: Halkımızla Tarihi Bir Başarı Kazandık

SiyasetYerelArtvin 7
Yayınlama: 2 Nisan 2024 Salı 16:59 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Cumhuriyet Halk Partisi Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, Türkiye’de belediye başlıkları ile bir anlayışın da değiştiğine işaret ederek, “Türkiye umuda oy verdi. Halkımızla tarih yazdık.” dedi. Artvin ile birlikte tarihi bir başarı elde ettiklerini belirten Aydemir, Hopa’da partilerinin yüzde 55’in üzerinde oy almasıyla Belediye Başkanı Utku Cihan’ın zafer kazandığını vurguladı.

CHP’li Aydemir: Halkımızla Tarihi Bir Başarı Kazandık

Cumhuriyet Halk Partisi Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, Halkımızla Tarihi Bir Başarı Kazandık dedi. Partilerinin büyük oy oranıyla Belediye Başkanı Utku Cihan’ın sandıkta zaferinin görkemine vurgu yaptı. Türkiye'de umuda oy verilmesiyle birlikte parti olarak tarih yazdıklarını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, Türkiye’de belediye başlıkları ile bir anlayışın da değiştiğine işaret ederek, “Türkiye umuda oy verdi. Halkımızla tarih yazdık.” dedi.

ARTVİN (İGFA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, Artvin ile birlikte tarihi bir başarı elde ettiklerini söyledi. Artvin Belediye Başkanlığını kazanan Bilgehan Erdem ile Hopa Belediye Başkanlığı yarışını kazanan Utku Cihan’ı tebrik eden Aydemir, “Hopa’da partimiz yüzde 55’in üzerinde oy aldı. Belediye Başkanımız Utku Cihan rakiplerine fark atarak sandıkta zafer kazandı. Tüm Türkiye ile Artvin’de de siyasetin rengi değişti. Bir anlayış değişti. Vatandaşımız, hayat pahalılığına, kayırmacılığa, talana, israfa ‘yeter’ dedi, değişime oy verdi. Halkımızla birlikte büyük bir tarih yazdık. Dayanışmayı büyüttük, umudu inşa ettik. Artık bambaşka bir Hopa’ya, bambaşka bir Artvin’e ve Türkiye'ye uyanacağız. Hep birlikte daha güzel günler yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, Artvin’de büyük bir seçim zaferine imza attıklarını belirtti. Partilerinin yüzde 55’in üzerinde oy alarak Belediye Başkanı Utku Cihan’ı başarıyla seçtiklerini söyleyen Aydemir, Halkımızın desteğini ve umut verici oy kullandığını ifade etti. Artvin ve Türkiye genelinde siyasi anlayışın değiştiğini ve halkın değişime açık olduğunu belirterek, birlikte büyük bir tarih yazdıklarını vurguladı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama