DOLAR 32.99 ₺
EURO 35.82 ₺
STERLIN 42.55 ₺
G.ALTIN 2,529.53 ₺
BTC 67,718.36 $
ETH 3,250.08 $
BİST 10,891.42

CHP Genel Başkanı, ünlü tiyatrocu Metin Uca için düzenlenen törende yer aldı

Siyaset 869
Yayınlama: 18 Kasım 2023 Cumartesi 13:20 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Tansel Balcı

CHP Genel Başkanı, ünlü tiyatrocu Metin Uca için düzenlenen törende yer aldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ünlü tiyatrocu Metin Uca için hazırlanan veda töreninde yerini aldı. Metin Uca'yla ilgili açıklamalarda bulunan Özgür Özel, ünlü tiyatrocunun cesaretini örnek gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde vefat eden tiyatrocu (aynı zamanda yazar ve televizyon programcısı) Metin Uca için veda töreni düzenlendi. İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleşen veda törenine pek çok sanatçı, siyasetçi ve ünlü isim katıldı. Bu isimlerden biri de CHP Genel Başkanı Özgür Özel oldu.

Cesaretini örnek gösterdi

Özgür Özel, Metin Uca'yla iyi bir ilişkilerinin olduğunu ve geçmişte iletişim halinde olduklarını dile getirdi. Metin Uca'ya hayran olduğunu dile getiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ünlü tiyatrocunun Türkiye meselelerine ilgisi olduğundan da bahsetti.

CHP Genel Başkanı Özel, Metin Uca'nın cesaretini örnek göstererek, "Yükseklik korkusu olan herkes pilot olacak cesareti gösterdiğinde Türkiye de kurtulacak, hepimiz de kurtulacağız." dedi. Genel Başkan sözlerini "Işıklar içinde uyusun." diyerek noktaladı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama