DOLAR 32.20 ₺
EURO 35.01 ₺
STERLIN 40.89 ₺
ALTIN 2,516.64 ₺
BTC 67,115.24 $
ETH 3,100.10 $
BİST 10,714.95

CHP Balıkesir'de Bayramlaşma Töreni Düzenledi

SiyasetYerelBalıkesir 8
Yayınlama: 11 Nisan 2024 Perşembe 08:21 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl örgütünce düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. CHP Balıkesir İl Başkanlığı'nın düzenlediği etkinliğe, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve diğer siyasi figureler de iştirak etti.

CHP Balıkesir'de Bayramlaşma Töreni Düzenledi

Balıkesir'de gerçekleşen CHP bayramlaşma töreni, büyük katılım ve coşkuyla gerçekleşti. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin'in de katıldığı etkinlik, birlik ve beraberlik mesajlarıyla dolu geçti. Görülmeye değer detaylar haberimizde!

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP,) Balıkesir İl örgütünce düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

BALIKESİR (İGFA) - CHP Balıkesir İl Başkanlığı'nın bayramlaşmasına; Yurtiçi ve Yurtdışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensa r Aytekin,  Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı,  Balikesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Balıkesir  CHP'li ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin,  "Birlik ve beraberliğimizin daim olduğu, bereket, huzur ve dayanışma içinde geçireceğimiz nice bayramlar diliyorum. Ramazan Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Balıkesir'de CHP'nin düzenlediği bayramlaşma törenine geniş bir katılım gerçekleşti. Siyasi figürlerin yanı sıra Balıkesir ilçelerinden CHP'li belediye başkanlarının da yer aldığı etkinlik, hoşgörü ve dayanışma mesajlarıyla doluydu. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin'in 'Birlik ve beraberliğimizin daim olduğu, bereket, huzur ve dayanışma içinde geçireceğimiz nice bayramlar diliyorum. Ramazan Bayramımız kutlu olsun' sözleri, etkinliğe anlam kattı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama