DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.00 ₺
STERLIN 40.91 ₺
ALTIN 2,519.55 ₺
BTC 68,811.33 $
ETH 3,146.60 $
BİST 10,739.57

Çetinler Çetesi Baskınından Son Dakika! Özay Çetin ve Mert Çetin liderliğinde 109 kişi tutuklandı

Haber 86
Yayınlama: 20 Mart 2024 Çarşamba 10:17 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'MAHZEN-15' operasyonlarında, Polis ekipleri Özay Çetin ve Mert Çetin liderliğinde faaliyet gösteren 'Çetinler' isimli organize suç örgütünü çökertti. Operasyonda elebaşları da dahil olmak üzere toplam 109 şüpheli gözaltına alındı.

Çetinler Çetesi Baskınından Son Dakika! Özay Çetin ve Mert Çetin liderliğinde 109 kişi tutuklandı

İstanbul merkezli yapılan 'Çetinler' operasyonunda elebaşları tutuklandı! Polis ekipleri, halkın huzurunu bozan suç örgütü üyelerine darbe vurdu. Organize suç örgütü liderlerinin yakalanması son dakika gelişmesi olarak gündemi sarsarken detaylar İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından paylaşıldı.

İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “MAHZEN-15” operasyonlarında elebaşılığını Özay Çetin ve Mert Çetin’in yaptığı “Çetinler” olarak bilinen Organize Suç Örgütü çökertildi.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı'nun suç örgütlerine yönelik sürdürdüğü "Mahzen" operasyonlarının 15'incisi İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlendi.

Operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde olduğu organize suç örgütü 109 şüpheli yakalandı.

Elebaşılığını Özay Çetin ve Mert Çetin'in yaptığı "Çetinler" olarak bilinen Organize Suç Örgütünün çökertildiği Mahzen-15 Operasyonu'nun ayrıntılarını, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaştı.

Bakan Yerlikaya, "Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine, halkımızın huzurunu bozanlara hayatı dar edeceğiz" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1770312418276556938

İçişleri Bakanlığının 'MAHZEN-15' operasyonu kapsamındaki eş zamanlı baskınlar sonucunda, çetin suç örgütünün liderleri ve üyeleri adaletin önüne çıkarıldı. Halkın huzurunu bozan suç örgütlerine karşı verilen mücadelede bir adım daha atılarak, toplumun güvenliği için önemli bir operasyon başarıyla gerçekleştirildi. Polis ekiplerinin kararlı mücadelesi ve devletin güvenlik güçlerinin koordineli çalışması, suç unsurlarının etkisiz hale getirilmesine katkı sağladı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama