DOLAR 32.35 ₺
EURO 34.78 ₺
STERLIN 40.67 ₺
ALTIN 2,435.82 ₺
BTC 62,375.94 $
ETH 3,171.71 $
BİST 10,005.54

Çayırova Belediye Takımı Bornova deplasmanında! İşte kritik maç detayları

SporYerelKocaeli 8
Yayınlama: 28 Mart 2024 Perşembe 17:07 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Türkiye Basketbol Ligi’nin 31. Haftası'nda temsilcimiz Çayırova Belediyesi, Bornova Belediyesi Karşıyaka’yla deplasmanda mücadele edecek. Ligde beşinci sırada yer alan takımımız, galibiyet peşinde. İlk karşılaşmada galip gelen Çayırova Belediyesi, Play-Off hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Çayırova Belediye Takımı Bornova deplasmanında! İşte kritik maç detayları

Türkiye Basketbol Ligi’nin heyecan dolu 31. haftasında Çayırova Belediye Takımı, Bornova deplasmanında kritik bir mücadeleye hazırlanıyor. Son galibiyetini Play-Off potasına tırmanış amacıyla kullanmak isteyen temsilcimiz, eksiksiz kadrosuyla sahaya çıkacak. İlk maçta galip gelen Çayırova Belediyesi'nin hedefi, Bornova deplasmanından da galibiyetle ayrılmak!

Türkiye Basketbol Ligi’nin 31. Haftası'nda temsilcimiz Çayırova Belediyesi, Bornova Belediyesi Karşıyaka’yla deplasmanda mücadele edecek.

KOCAELİ (İGFA) - İki yılda aldığı iki şampiyonluğun ardından bu yıl Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı, Bornova Belediyesi Karşıyaka’ya konuk olacak. Ligin 31. hafta karşılamasında Bornova Belediyesi’yle mücadele edecek temsilcimizde eksik bulunmuyor. Başantrenör Şemsettin Baş öncülüğünde tüm hafta boyunca karşılaşmaya hazırlanan temsilcimiz, müsabakadan galip ayrılarak Play-Off potasındaki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Ligde aldığı 15 galibiyet ve 15 mağlubiyetle puan durumunda beşinci sırada yer alan Çayırova Belediyesi, sekizinci sıradaki rakibini yenerek, yeni bir galibiyet serisi başlatma amacında.

İLK MAÇI ÇAYIROVA BELEDİYESİ KAZANMIŞTI

Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşma büyük bir heyecana sahne olmuş ve Çayırova Belediyesi, karşılaşmadan 95-89 galip ayrılmayı başarmıştı. 29 Mart Cuma günü saat 15.30’da Altındağ Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka TBF TV’nin Youtube kanalından da canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı ise İbrahim Altıntaş, Furkan Keseratar ve Süleyman Çağrı Nakilcioğlu hakem üçlüsü yönetecek. Temsilcimiz Çayırova Belediyesi, zorlu müsabakadan galip ayrılarak, Play-Off potasındaki yerini sağlamlaştırmak ve ligin son 3 haftası öncesinde moral depolamak istiyor.

Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı, Bornova Belediyesi Karşıyaka maçıyla ligin 31. haftasında zorlu bir sınav verecek. Başarılı performansıyla dikkat çeken takımımız, Play-Off potasındaki yerini sağlamlaştırmak ve moral depolamak için mücadele edecek. İlk maçta rakibini mağlup eden Çayırova Belediyesi, rövanşı almak ve galibiyet serisini sürdürmek amacında. Takımımıza destek olmak için 29 Mart Cuma günü Altındağ Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşecek maçı kaçırmayın!

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama