DOLAR 32.25 ₺
EURO 34.65 ₺
STERLIN 40.31 ₺
ALTIN 2,398.53 ₺
BTC 62,644.65 $
ETH 3,016.77 $
BİST 10,247.75

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya'da Taziye Ziyaretinde Bulundu

HaberYerelMalatya 6
Yayınlama: 13 Nisan 2024 Cumartesi 17:35 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, HÜDA PAR Malatya eski İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer’in vefatı nedeniyle HÜDA PAR Malatya İl Başkan Vekili Şahin Arslan ve parti yönetimine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Başkan Er, İnönü Caddesi’nde vatandaşlar arasında yoğun ilgiyle karşılandı ve şehrin ayağa kaldırılması için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya'da Taziye Ziyaretinde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, eski bir İl Başkanı için duygusal bir taziye ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında halkın sevgi ve ilgisini kazanan Başkan Er, şehrin gelişimi için kararlılıkla çalışacağını açıkladı. Esnaflarla ve vatandaşlarla iç içe geçen bu etkileyici ziyaret, Malatya'nın geleceği için umut vadeden bir adımı temsil ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, HÜDA PAR Malatya eski İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer’in vefatı nedeniyle HÜDA PAR Malatya İl Başkan Vekili Şahin Arslan ve parti yönetimine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

MALATYA (İGFA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er,  HÜDA PAR Malatya İl Başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşmada “Mehmet İlker Dönmezer’in geçirdiği kalp krizi sonucu vefat haberini üzüntüyle aldığını dile getirerek, başta ailesi olmak üzere, parti yönetimine, yakınlarına ve sevdiklerine başsağlığı dilediğini” ifade etti.  

BAŞKAN ER’E VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

İnönü Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya’nın ayağa kalması noktasında yoğun mesai harcayacaklarını söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İnönü Caddesi’nde vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılandı. Özellikle gençlerle sohbet eden Başkan Er, gençlere gelecek yarınları hakkında nasihatlerde bulundu. Esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Er, ‘Hayırlı İşler’ dileğinde bulunarak, kendisine gelen istek ve talepleri de dinlemeyi ihmal etmedi.

Başkan Er, “Malatya için çok yoğun bir mesai harcayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Malatya’nın eski günlerine dönmesi ve şehrimizin ayağa kaldırılması için gereken her türlü çaba ve gayreti göstereceğimizden vatandaşlarımız emin olsun. Memleketimize yapılacak çalışmaların bilincindeyiz. Bunun için gereken sorumluluğun farkındayız. Malatya’mızın geleceğini inşa edeceğiz” dedi.

Öte yandan karşılarında Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i gören esnaf ve vatandaşlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, HÜDA PAR Malatya eski İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer’in vefatı üzerine duygu dolu bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Er, vatandaşlar arasında büyük bir ilgiyle karşılanırken, şehrin gelişimi ve eski günlerine dönüşü için kararlı olduğunu vurguladı. Gençlerle sohbet edip onlara gelecek için nasihatlerde bulunan Er, Malatya’nın yarınları için umut olmaya devam ediyor. Halkın sevgisi ve desteğiyle çevrili olan Başkan Er'in çalışmaları, Malatya'nın geleceğine ışık tutuyor. Esnafların ve vatandaşların yoğun ilgisiyle tamamlanan bu ziyaret, şehrin sosyal dokusunu güçlendirme yolunda önemli bir adımı temsil ediyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama