DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.06 ₺
STERLIN 40.94 ₺
ALTIN 2,527.66 ₺
BTC 66,703.46 $
ETH 3,083.75 $
BİST 10,637.75

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Karne Hediyesi: 'Hayvanat Bahçesi Biletleri Devam Ediyor'

YaşamYerelBursa 5
Yayınlama: 7 Nisan 2024 Pazar 16:18 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılından bu yana çocuklara ve gençlere karne hediyesi olarak dağıtılan 'Hayvanat Bahçesi Biletleri' uygulamasının devam ettiğini duyurdu. Açıklamada, herhangi bir iptal olmadığı ve ziyaretçilerin güvenle Bursa Hayvanat Bahçesi'ni gezebileceği belirtildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Karne Hediyesi: 'Hayvanat Bahçesi Biletleri Devam Ediyor'

Bursa Büyükşehir Belediyesi, çocuklara ve gençlere karne hediyesi olarak dağıtılan 'Hayvanat Bahçesi Biletleri' uygulamasının devam ettiğini duyurdu. Böylece, ziyaretçiler güvenle Hayvanat Bahçesi'nde keyifli ve eğitici zaman geçirebilecekler. Detaylar haberimizde!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, karne hediyesi olarak çocuklara ve gençlere dağıtılan 'Hayvanat Bahçesi Biletleri' uygulamasının devam ettiğini duyurdu.

BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden hayvanat bahçesi ile ilgili yapılan spekülasyonlara ilişkin açıklama geldi.

Sosyal medya hesaplarından yapılan kamuoyu bilgilendirmesinde, Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 yılından bu yana çocuklar ve gençlere karne hediyesi olarak dağıtılan 'Hayvanat Bahçesi Biletleri' uygulamasının geçerliliğinin devam ettiği vurgulandı. Herhangi bir iptalin söz konusu olmadığı belirtilen açıklamada, "Kıymetli çocuklarımız ve gençlerimiz Bursa Hayvanat Bahçesi'ni gönül rahatlığıyla ziyaret edebilirler" denildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin açıklamasına göre, Hayvanat Bahçesi Biletleri uygulaması kesintisiz devam ediyor. Bu uygulama sayesinde çocuklar ve gençler, karne hediyesi olarak aldıkları biletlerle Bursa Hayvanat Bahçesi'ni ücretsiz ziyaret edebiliyorlar. Ayrıca açıklamada, spekülasyonlara karşın herhangi bir iptalin söz konusu olmadığı vurgulanmış ve ziyaretçilerin gönül rahatlığıyla Hayvanat Bahçesi'ni gezebileceği belirtilmiştir.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama