DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.04 ₺
STERLIN 40.95 ₺
ALTIN 2,528.57 ₺
BTC 66,941.78 $
ETH 3,104.15 $
BİST 10,704.80

Başkan Ergün, Manisalıların Nevruz'unu Kutladı

HaberYerelManisa 6
Yayınlama: 20 Mart 2024 Çarşamba 17:13 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Nevruz dolayısıyla mesaj yayınlayarak, tüm Manisalıların nevruzunu tebrik etti. Başkan Ergün, baharın gelişini müjdeleyen, toprağın uyanışını haber veren Nevruz Bayramı'nı kutlama ve kardeşlik vurgusuyla değerlendirdi.

Başkan Ergün, Manisalıların Nevruz'unu Kutladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Nevruz dolayısıyla kutladığı mesajında Nevruz'un kardeşlik ve sevgi değerlerini ön plana çıkardı. Başkan Ergün'ün duygusal mesajı tüm Manisalıların yüreklerine dokundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Nevruz dolayısıyla mesaj yayınlayarak, tüm Manisalıların nevruzunu tebrik etti.

MANİSA (İGFA) - Nevruz dolayısıyla mesaj yayınlayan Başkan Ergün, mesajında şunlara yer verdi: “Baharın gelişini müjdeleyen, toprağın uyanışını haber veren Nevruz Bayramı’nı hep birlikte heyecanla kutlayacağız. Tarihi ve kültürel kökleri bakımından Türk milletine mal olan ve Türk milletinin bir değeri haline gelen Nevruz, yüzlerce yıldır kardeşçe kutlanmaktadır. Mesajında barış, sevgi ve dostluk gibi kavramları barındıran Nevruz, bir kültür değerimizdir ve asırlarca milletimize baharın doğuşunu müjdeleyen övüncümüzdür. Nevruz baharın doğum haberi olduğu gibi, bolluğun, bereketin, barışın ve huzurun da mesajıdır. Farklı kültürlerin ve inançların bir araya gelerek ortak bir sevinç yaşadığı Nevruz, bin yıllık kardeşliğimizin en önemli paydaşları arasındadır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin ve Nevruz’u kutlayan tüm Türk Dünyası ile tüm halkların Nevruz Bayramı’nı kutluyor; baharın müjdecisi bu bayramın sevgi, barış ve kardeşlik duygularıyla dolu bir şekilde geçmesini diliyorum.”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Nevruz kutlamaları kapsamında yayınladığı mesajda, Nevruz Bayramı'nın Türk milleti için önemine vurgu yaparak, barış, sevgi ve kardeşlik mesajı verdi. Başkan Ergün'ün duyarlı sözleri, baharın coşkusunu paylaşan Manisalıların yüreklerine dokunurken, Nevruz'un tarihi ve kültürel değerlerini yeniden hatırlattı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama