DOLAR 32.26 ₺
EURO 34.84 ₺
STERLIN 40.32 ₺
ALTIN 2,397.18 ₺
BTC 61,646.46 $
ETH 2,997.86 $
BİST 10,247.75

Başkan Arı, Lale Sanayi'de Sanayici ve Esnaf İle Buluştu

SiyasetYerelNevşehir 4
Yayınlama: 20 Nisan 2024 Cumartesi 14:54 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Cuma namazını Lale Sanayi Sitesi’nde bulunan Lale Camii’nde kıldı. Ardından, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Seyit Salgın için düzenlenen mevlit programına katıldı ve esnafla bir araya geldi.

Başkan Arı, Lale Sanayi'de Sanayici ve Esnaf İle Buluştu

Nevşehir Belediye Başkanı, Lale Sanayi'de sanayiciler ve esnafla buluştu. Cuma namazını Lale Camii'nde kılan Başkan Arı, vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisini gördü. Geçirdiği kalp krizi sonrası Seyit Salgın için düzenlenen mevlitte duygusal anlar yaşandı.

Cuma namazını Lale Sanayi Sitesi’nde bulunan Lale Camii’nde kılan Belediye Başkanı Rasim Arı, sanayi esnafı ile bir araya geldi.

Mehmet UZEL / NEVŞEHİR (İGFA) - Belediye Başkanı Arı, 19 Nisan 2023 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Nevşehir Adliyesi'nde görevli Sicil Şefi Seyit Salgın için Nevşehir Eskimeyen Dostlar Derneği tarafından Lale Sanayi Camii'nde düzenlenen mevlit programına katıldı. Cuma namazını da burada kılan Başkan Arı, cami çıkışı cemaatle selamlaşarak sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Arı, esnafların hayırlı olsun dileklerini de kabul etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Lale Sanayi Sitesi’nde sanayiciler ve esnafla bir araya geldi; vatandaşların sevgi ve ilgisiyle karşılaştı. Ayrıca, bir mevlit programına katılarak, Seyit Salgın için dua etti. Bu anlamlı ziyaretler, Başkan Arı'nın toplumla iç içe bir lider olduğunu bir kez daha gösterdi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama