DOLAR 32.22 ₺
EURO 34.75 ₺
STERLIN 40.40 ₺
ALTIN 2,411.36 ₺
BTC 61,469.21 $
ETH 2,988.20 $
BİST 10,245.80

Başkan Arı, Esnaf Ziyaretleriyle Şehre Yeni Hizmetler Getiriyor

HaberYerelNevşehir 7
Yayınlama: 20 Nisan 2024 Cumartesi 16:28 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İYİ Parti İl Başkanı ve belediye meclis üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Arı, Belediye Caddesi, Atatürk Bulvarı ve Milli İrade Caddesi'nde esnafı ziyaret ederek şehrin hizmetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Arı, Esnaf Ziyaretleriyle Şehre Yeni Hizmetler Getiriyor

Başkan Arı'nın Esnaf Ziyaretleri Şehre Yeni Pencere Açtı! İYİ Parti İl Başkanı ve meclis üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında esnaf ve vatandaşla sıcak bir iletişim kuran Arı'nın adı şehre hizmetle özdeşleşiyor.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, akşam saatlerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Mehmet UZEL / NEVŞEHİR (İGFA) - Belediye Başkanı Rasim Arı, beraberinde İYİ Parti İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ve bazı belediye meclis üyeleri ile birlikte Belediye Caddesi, Atatürk Bulvarı ve Milli İrade Caddesi üzerinde bulunan işyerlerini ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden ve girdiği işyerlerinde sıcak bir ilgi ile karşılanan Arı, esnaf ve vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi.

Nevşehir için büyük bir gayretle çalışarak şehre hak ettiği hizmetleri kazandıracaklarını belirten Arı, destekleri için esnaf ve vatandaşlara teşekkür etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, esnaf ziyaretleriyle şehrin nabzını tutmaya devam ediyor. Arı'nın bu ziyaretleri, vatandaşlarla doğrudan temas kurarak şehrin ihtiyaçlarını belirlemesine yardımcı oluyor ve Nevşehir'e daha fazla hizmet getirecek adımlar atılmasını sağlıyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama