DOLAR 32.99 ₺
EURO 35.82 ₺
STERLIN 42.55 ₺
G.ALTIN 2,529.53 ₺
BTC 67,718.36 $
ETH 3,250.08 $
BİST 10,891.42

Başkan Altay, Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde SOBE’yi Ziyaret Etti

HaberYerelKonya 11
Yayınlama: 2 Nisan 2024 Salı 17:10 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı’nı ziyaret etti. Otizmin farklılık olduğunu vurgulayan Başkan Altay, SOBE'nin özel çocuklarımız ve ailelerinin en büyük dostu olduğunu ifade etti.

Başkan Altay, Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde SOBE’yi Ziyaret Etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde duygusal anlar yaşadı. Otizmin farkındalığına dikkat çeken Altay, SOBE ziyaretinde samimi söylemlerle duygusal bir buluşma gerçekleştirdi. Ziyarette yaşanan dokunaklı anlar günün konuşulanları arasında yerini aldı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı’nı ziyaret etti.

KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı’nı ( SOBE) ziyaret etti.

Otizmin eksiklik değil, farklılık olduğunu belirten Başkan Altay, “Otizmli çocuklarımızın yaşamlarını daha kolay hale getirebilmek için yeni projeler üretiyoruz. Yavrularımızın ve ailelerinin mutluluğu için durmadan çalışıyoruz. Bu kapsamda SOBE gibi merkezler özel çocuklarımızın ve ailelerimizin en güzel dostu oluyor. SOBE sadece Konya’nın değil ülkemizin ilgiyle takip ettiği bir marka haline dönüştü. Burada eğitim gören çocuklar hepimizin çocukları, hepimizin evlatları. Bizler  her bir özel çocuğumuzun hayatına dokunarak yaptığımız çalışmaların yarınlarımız adına yeni umutlara vesile olacağına inanıyoruz. Tüm belediyelerimizle birlikte, sevgili çocuklarımızı hayata hazırlamak için gece gündüz demeden gayretle çalışmaya devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Ziyarette Başkan Altay’a Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve SOBE Vakfı Başkanı Mustafa Ak da eşlik etti.

Başkan Altay'ın SOBE ziyareti, Otizm Farkındalık Günü'nde duygusal bir buluşmaya sahne oldu. Otizmin farklılık olduğunu vurgulayan Altay, SOBE'nin özel çocuklarımız ve aileleri için ne kadar değerli bir destek olduğunu bir kez daha gösterdi. Altay'ın bu anlamlı ziyareti, Otizm konusunda farkındalık yaratmaya devam ediyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama