DOLAR 32.25 ₺
EURO 34.70 ₺
STERLIN 40.33 ₺
ALTIN 2,397.45 ₺
BTC 62,532.44 $
ETH 3,011.61 $
BİST 10,247.75

Başarılı Yazar Emrullah Özkan Şıkır Şıkır Parladı

Magazin 7
Yayınlama: 20 Nisan 2024 Cumartesi 21:43 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Başarılı yazar Emrullah Özkan, Zümrüdü Anka ve Ağustos Böceği gibi eserleriyle Söz Sende programında fırtına gibi eserken şıklığıyla dikkat çekti. Programda sunucularla keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Özkan, kitabını hediye edip hatıra resmi çektirmeyi de ihmal etmedi.

Başarılı Yazar Emrullah Özkan Şıkır Şıkır Parladı

Başarılı yazar Emrullah Özkan, son kitapları Zümrüdü Anka ve Ağustos Böceği ile hem okuyucuları hem de televizyon izleyicilerini büyüledi. Söz Sende programında göz kamaştıran şıklığı ve samimi söyleşisiyle dikkatleri üzerine çeken Özkan, programın unutulmaz anlarına imza attı. Ece Gürsel ve Şafak Türkoğlu'nun sunduğu programda yaşanan bu özel buluşma, edebiyat tutkunlarını heyecanlandırdı.

Başarılı yazar Emrullah Özkan Söz Sende programında fırtına gibi esti.

İSTANBUL (İGFA) - Başarılı yazarlardan Emrullah Özkan, Beyaz Tv'de yayınlanan Ece Gürsel ve Şafak Türkoğlu'nun sunduğu Söz Sende programına konuk oldu.


Programda İkinci Adam yayınevinden çıkardığı Zümrüdü Anka, Ağustos Böceği gibi kitapları hakkında sunucular ile söyleyişi yapan Emrullah Özkan, şıklığı ile dikkatleri üzerine çekti.

Ece Gürsel ve Şafak Türkoğlu'na bir de kitabını hediye eden Emrullah Özkan, sunucular ile hatıra resmi de çekinmeyi ihmal etmedi.

Emrullah Özkan'ın Söz Sende programındaki çarpıcı konukluğu, izleyiciler arasında büyük beğeni topladı. Yazarın kitaplarına dair yapılan keyifli sohbetler ve sunucularla olan samimi ilişkisi, izleyicileri kitap okuma isteğiyle doldurdu. Özkan'ın edebiyat dünyasındaki etkileyici duruşu ve eserlerine olan tutkusu, yeni kitaplarını heyecanla bekleyenleri heyecanlandırdı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama