DOLAR 32.31 ₺
EURO 34.87 ₺
STERLIN 40.32 ₺
ALTIN 2,397.04 ₺
BTC 61,227.71 $
ETH 2,958.64 $
BİST 10,247.75

Balıklıgöl’de Grup Dergâh Tasavvuf Müziği Konseri

YaşamYerelŞanlıurfa 7
Yayınlama: 7 Nisan 2024 Pazar 09:23 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Şanlıurfa'nın sevilen tasavvuf gruplarından Grup Dergâh, Balıklıgöl Amfi Tiyatro'da eşsiz bir tasavvuf müziği konseri verdi. Vatandaşlar, ilahilere eşlik ederek duygulu anlar yaşadılar. Kadir Gecesi'nde düzenlenen konserde Kuran tilavetleriyle maneviyat doruklara çıktı.

Balıklıgöl’de Grup Dergâh Tasavvuf Müziği Konseri

Şanlıurfa’nın tarihi ve maneviyatı yüksek alanlarından biri olan Balıklıgöl, Grup Dergâh'ın muhteşem tasavvuf müziği konserine ev sahipliği yaptı. Kadir Gecesi'nde gerçekleşen etkinlikte vatandaşlar, duygusal anlar yaşayarak maneviyatlarını yükseltti. Balıklıgöl, bir kez daha ruhani bir atmosferde unutulmaz bir geceye tanıklık etti.

Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da Kadir Gecesi dolayısıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin tarihi ve maneviyatı yüksek alanlarından biri olan ve her yıl binlerce yerli ve yabancı misafirler tarafından ziyaret edilen Balıklıgöl’de Kadir Gecesi’ne özel olarak Tasavvuf Müziği Konseri düzenlendi.

ŞANLIURFA (İGFA) - Şanlıurfa’nın sevilen tasavvuf gruplarından olan Grup Dergâh Üyelerinin Balıklıgöl Amfi Tiyatroda verdiği eşsiz tasavvuf müziği konserine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. İlahilere eşlik eden vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı.

Ramazan Ayı boyunca duaların edildiği, ziyaretlerin yapıldığı tarihi Balıklıgöl’de Kadir Gecesi gibi maneviyatın doruklara ulaştığı bir gecede düzenlenen tasavvuf müziği konseri ve okunan Kuran’ı Kerim Tilavetleri manevi hazzı doruklara çıkarırken vatandaşlar da okunan dualara hep birlikte âmin dediler.

Yaklaşık 2 saat süren Kadir Gecesi Özel Tasavvuf Müziği Konseri süresince Tarihi Balıklıgöl’de birbirinden güzel ilahiler yankılandı. Filistin de yaşanan insanlık dramını anlatan eseri icra eden Grup Dergâh üyeleri vatandaşlardan tam not aldı. Etkinlik hep birlikte Ramazan Ayı’na tekrar kavuşmak üzere edilen dualarla sona erdi.

Şanlıurfa'nın tarihi ve manevi değeri yüksek mekanlarından Balıklıgöl, Kadir Gecesi’nde unutulmaz anlara sahne oldu. Grup Dergâh'ın seslendirdiği tasavvuf müziği ile dolu dolu geçen gece, ziyaretçilere manevi bir huzur ve coşku yaşattı. Katılımcılar, yapılan dualara âmin diyerek manevi bir birlik ve beraberlik içerisinde dualarını ilettiler. Balıklıgöl, tarih ve maneviyatın buluştuğu nokta olarak her yıl binlerce misafiri ağırlamaya devam ediyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama