DOLAR 32.25 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.47 ₺
ALTIN 2,421.34 ₺
BTC 62,073.66 $
ETH 3,010.70 $
BİST 10,268.58

Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ayvalık'ta Hemşehrileriyle Coşkulu Bir Buluşma Gerçekleştirdi

SiyasetYerelBalıkesir 5
Yayınlama: 14 Nisan 2024 Pazar 10:44 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

CHP Ayvalık İlçe binası önünde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ayvalıklı hemşehrileriyle muhteşem bir buluşma gerçekleştirdi. Başkan Akın, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin'i ziyaret etti ve Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı da eşlik etti. Başkanlar, kent için yapılacak acil işler üzerine kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ayvalık'ta Hemşehrileriyle Coşkulu Bir Buluşma Gerçekleştirdi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ayvalıklı hemşehrileriyle coşkulu bir buluşma gerçekleştirdi. Kalabalığın coşkusunu yansıtan görüntüler dikkat çekti. Ziyaret kapsamında Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ile yapılan toplantıda kent için önemli projeler ele alındı. Başkanlar, birlikte işbirliği yaparak kente katkı sağlama kararlılıklarını vurguladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ayvalıklı hemşehrileriyle muhteşem bir buluşma gerçekleştirdi.

BALIKESİR (İGFA) - CHP Ayvalık İlçe binası önünde At Arabacılar Meydanı’nı dolduran coşkulu bir kalabalık Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın'ı coşkuyla karşıladı.

Ayvalik Belediye Başkanı Mesut Ergin'i belediye binasında da ziyaret eden Başkan Akın'a Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı da eşlik etti.

Başkan Mesut Ergin, "Belediyemiz’de kentimiz için aciliyeti olan yapılacaklar üzerine kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Ayvalık için çok güzel olacak, hep söyledik, birlikte kazanacağız diye. Ayvalık kazandı" dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ayvalık'a gerçekleştirdiği ziyarette hemşehrileriyle kucaklaştı. Ziyaret sırasında Ayvalık Belediye Başkanı ile önemli konuları değerlendirme fırsatı bulan Başkan Akın, işbirliği ve dayanışma mesajları verdi. Buluşma, kent için olumlu adımların atılacağına dair umutları artırdı ve Ayvalık halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama