DOLAR 32.45 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.40 ₺
ALTIN 2,438.67 ₺
BTC 62,796.28 $
ETH 3,117.06 $
BİST 9,915.62

Baki Coşkun: Seçim Öncesi Vurguladığı Önemli Mesaj

SiyasetYerelKayseri 8
Yayınlama: 28 Mart 2024 Perşembe 09:20 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Saadet Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Baki Coşkun, seçimlerin önemine dikkat çekerek, halkı seçimlerin günlük yaşamlarını etkileyen konular üzerinde düşünmeye davet etti. Coşkun, seçim fırsatının değerini vurgulayarak, 1 Nisan sabahına umutla uyanma çağrısı yaptı.

Baki Coşkun: Seçim Öncesi Vurguladığı Önemli Mesaj

Saadet Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Baki Coşkun, seçim öncesi yaptığı önemli açıklamayla dikkatleri üzerine çekti. Coşkun'un vurguladığı konular halkı düşünmeye sevk ederken, seçimi heyecanla beklemelerine neden oldu.

Saadet Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Baki Coşkun,  yaptığı açıklama ile seçmenlerine seslendi. Coşkun, “1 Nisan sabahına heyecan ve umutla uyanalım” dedi.

Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) - Saadet Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Baki Coşkun, “Seçimler olmasa ne su faturası akıllarına gelecek ne şehrin trafik çilesi ne de emekliler. Kıymetli Melikgazili hemşehrilerim,  seçime sayılı günler kaldı. Önümüzdeki 5 yıl boyunca nasıl bir hizmet alacaksın bunu belirlemek şu an senin elinde. Hizmet etsek de etmesek de seçiliyoruz diyen bu bakış açısına dur demenin vakti gelmedi mi? Gel, bu değişim fırsatını kaçırmayalım. Uzun zamandır şehre hizmet eden başkanlarımıza teşekkür edip 31 Mart’ta Saadet Partisi’yle değişime evet diyelim. 1 Nisan sabahına heyecan ve umutla uyanalım.” açıklamasında bulundu.

Baki Coşkun'un seçimler öncesinde yaptığı açıklamada vurguladığı mesajlar, seçim atmosferine heyecan katmaya devam ediyor. Coşkun'un çağrısıyla, seçimlerin günlük hayata etkileri üzerine düşünmek ve değişim fırsatını yakalamak önem kazanıyor. Melikgazili seçmenler, 1 Nisan sabahına umut ve heyecanla uyanarak sorumluluklarını yerine getirmeye hazırlanıyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama