DOLAR 32.45 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.80 ₺
ALTIN 2,438.67 ₺
BTC 63,796.73 $
ETH 3,310.55 $
BİST 9,915.62

Bakan Tekin'in Erzurum Ziyareti: Çat Yatılı Bölge Ortaokulunda Buluşma

Yaşam 7
Yayınlama: 28 Mart 2024 Perşembe 16:34 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum'daki programı kapsamında Çat Yatılı Bölge Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi. Ziyaret sırasında sınıfları gezen Bakan Tekin, öğrencilerle sohbet etti ve öğretmenlerle görüş alışverişinde bulundu.

Bakan Tekin'in Erzurum Ziyareti: Çat Yatılı Bölge Ortaokulunda Buluşma

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum'da bulunan Çat Yatılı Bölge Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle samimi bir buluşma gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında sınıfları dolaşan Bakan Tekin, öğrencilerle keyifli anlar yaşadı. Öğretmenlerle de bir araya gelen Bakan Tekin, eğitim camiasının nabzını tuttu.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum'daki programı kapsamında Çat Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

ANKARA (İGFA) - Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum'daki programı kapsamında Çat Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret etti.

Bakan Tekin, ziyaret kapsamında öncelikle sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi, sohbet etti. 

Ardından okulun öğretmenler odasında meslektaşlarıyla buluşan Bakan Tekin, öğretmenlerin görüş ve taleplerini dinledi. 

Öğretmenler, ziyaretleri nedeniyle Bakan Tekin'e teşekkürlerini sundu.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in Erzurum ziyareti, eğitim alanında yapılan çalışmalara verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Çat Yatılı Bölge Ortaokulu'na yapılan ziyaret, öğrenci ve öğretmenler arasında olumlu bir etki yaratırken, Bakan Tekin'in mesleki diyalogları da takdir topladı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama