DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.54 ₺
ALTIN 2,393.53 ₺
BTC 63,901.42 $
ETH 3,138.00 $
BİST 10,276.88

Bakan Tekin, Meclis Bahçesindeki Çocuklarla Buluştu

Yaşam 5
Yayınlama: 21 Nisan 2024 Pazar 16:33 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Meclis bahçesindeki etkinlik alanlarında çocuklarla bir araya geldi. Bakan Tekin, çocuklar için düzenlenen etkinliklerde yer alarak, halk oyunları gösterilerini izledi, stantları gezdi ve çocuklarla sohbet etti.

Bakan Tekin, Meclis Bahçesindeki Çocuklarla Buluştu

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, çocuklarla buluşmak için TBMM bahçesine adım attı! 23 Nisan coşkusunu yaşatan etkinliklerle dolu olan gün, Bakan Tekin'in kucak açtığı minik misafirlerle renklendi. Halk oyunlarından stantlara, her köşesinde çocuk sevinci olan bu özel buluşmada duygusal anlar yaşandı.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Meclis bahçesindeki etkinlik alanlarında çocuklarla bir araya geldi.

ANKARA (İGFA) - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ilk olarak 23 Nisan Ekspresi etkinlik alanını ziyaret etti. Çocuklar için oluşturulan stantları gezen Tekin, tren vagonu görünümlü oyun alanlarında çocuklar için hazırlanan gösterileri takip etti.

Daha sonra Bilim Şenliği etkinliğinin gerçekleştirildiği alana geçen Tekin, burada da öğrencilerin halk oyunları gösterilerini izledi, stantlar hakkında bilgi aldı.

Bakan Yusuf Tekin, etkinlik alanlarında çocuklarla bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Meclis bahçesinde çocuklarla keyifli bir gün geçirdi. Etkinliklerde çocuklarla yakından ilgilenen ve onlarca hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Tekin, miniklerle samimi anlar yaşadı. Çocukların neşesi ve enerjisi etkinlik alanlarına yansıyarak, renkli ve keyifli bir ortam oluşturdu.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama