DOLAR 32.35 ₺
EURO 34.81 ₺
STERLIN 40.79 ₺
ALTIN 2,407.70 ₺
BTC 57,502.58 $
ETH 2,932.65 $
BİST 10,045.74

ASKON'un konuğu Kırgız büyükelçisi: Kayseri'de Sanayi Ziyareti

Ekonomi 12
Yayınlama: 19 Nisan 2024 Cuma 11:08 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri şubesi, Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev'i ağırladı. ASKON üyeleri, büyükelçiyi Organize Sanayi Bölgesi ve fabrikalarda ağırlayarak Kayseri ekonomisi hakkında bilgi verdi.

ASKON'un konuğu Kırgız büyükelçisi: Kayseri'de Sanayi Ziyareti

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON), Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev'i misafir etti. Kayseri'de gerçekleşen ziyarette, sanayicilerle yapılan görüşmeler ve fabrika ziyaretleri önemli gündem maddeleri arasındaydı. Büyükelçiye, şehrin sanayi dinamikleri ve ekonomisi hakkında detaylı bilgiler aktarıldı.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri şubesi Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev’i konuk ediyor. Büyükelçi’nin ilk adresleri OSB Başkanlığı ve fabrikalar oldu.

Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) - Ziyarete ilişkin açıklama yapan ASKON Kayseri Şube Başkanı İlker Barlı, “Sayın büyükelçimize, Kayseri’ye geldikleri için teşekkür ederiz. Kayseri’de bir takım ziyaretlerde bulunuyoruz. Öncelikle şehrimizin dinamiği olan sanayicilerimize konuk olduk. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yalçın Bey ile iş dünyası ve ikili ilişkiler üzerine güzel bir sohbet ettik. ASKON üyesi firmalarımızdan Alfapen ve Pınarsan’a giderek fabrikaları gezdik. Kayseri ekonomisi hakkında büyükelçimize bilgiler aktardık. Verimli bir süreç geçiriyoruz.” açıklamasında bulundu.

Alfapen Yönetim Kurulu Başkanı ve ASKON Kayseri Başkan Vekili Vehbi Dilbaz ise, “Büyükelçimize teşekkür ederiz. Kayserimiz adına güzel bir program oluyor. Alfapen olarak Türkiye'nin lider PVC üreticisi ve geniş bayi ağımız, her sektöre uygun modellerimiz ile sektöründe öncü ve ilklerin markası olmaktan gurur duyuyoruz. Bugün büyükelçimiz de firmamızı gezerek tebriklerini ilettiler. Kendilerine bir kere daha teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

ASKON'un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret kapsamında, Kırgız Büyükelçi Ruslan Kazakbaev, Kayseri'nin sanayi potansiyelini yakından tanıma fırsatı buldu. Organize Sanayi Bölgesi üzerindeki ziyaretler, iş dünyasının geleceğine dair önemli mesajlar içeriyordu. Katılımcılar arasında yer alan Alfapen ve Pınarsan fabrikaları, üretim süreçleri ve sektörel başarılarıyla büyükelçinin dikkatini çekti. ASKON üyeleri, ziyaretin verimli bir şekilde geçmesinden memnuniyet duyduklarını belirtirken, şehrin sanayi ve ticaret potansiyelini tanıtmanın önemine vurgu yaptılar.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama