DOLAR 32.19 ₺
EURO 35.03 ₺
STERLIN 40.92 ₺
ALTIN 2,521.79 ₺
BTC 67,126.55 $
ETH 3,107.68 $
BİST 10,738.31

Antalya’da Yeniden Kenetlenme Çağrısı: Güçlükleri Aşmanın Zamanı Geldi

SiyasetYerelAntalya 6
Yayınlama: 24 Mart 2024 Pazar 13:35 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Antalya'da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Serik Belediye Başkan Adayı Kadir Kumbul'un mitinginde, toplumun endişe ve beyin göçü yaşadığını, ekonomik güçlükler ve kutuplaşmanın yaşandığını belirterek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Uysal, yeniden kenetlenmenin ve güçlükleri aşmanın artık tam zamanı olduğunu ifade etti.

Antalya’da Yeniden Kenetlenme Çağrısı: Güçlükleri Aşmanın Zamanı Geldi

Antalya'da düzenlenen mitingde Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, toplumun endişe ve beyin göçü yaşadığını, ekonomik güçlüklerin yanı sıra kutuplaşmanın da arttığını belirtti. Yapılan vurgularla birlikte yeniden kenetlenmenin ve güçlükleri aşmanın tam zamanı olduğu vurgulandı. Ayrıca Kadir Kumbul'u öven Uysal, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Serik Belediye Başkan Adayı Kadir Kumbul’un mitinginde, “Yeniden kenetlenmenin, güçlükleri aşmanın tam zamanı” dedi.

ANTALYA (İGFA) - Belek’te düzenlenen mitingde Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, toplumun yarınlardan endişe duyar hale geldiğini, beyin göçü yaşandığını, ekonomik güçlüklerin yanı sıra siyasetin de insanları kutuplaştırdığını söyledi.

Başka Uysal,  “İşte bu ahval ve şerait içinde görevimiz, her türlü ayrımı aşıp bir yumruk gibi bir ve beraber olmak. Hep beraber olmak. Pırıl pırıl çocuklarımızın yanında, pırıl pırıl insanlarımızın yanında etle tırnak gibi beraber olmak. Nasıl 100 sene önce Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyetleri olarak birleştik, Kuvayı Milliye’yi teşkil ettik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde hep beraber bir devlet kurduk, işte şimdi de yeniden kenetlenmenin, güçlükleri aşmanın tam zamanı.” dedi.

Kadir Kumbul’u işaret eden Uysal, “İşte onun için böyle pırıl pırıl adamlara görev vermek lazım, güç vermek lazım” derken, Kadir Kumbul ise ‘Muratpaşa’nın Mimarı’ diyerek bahsettiği Başkan Uysal’a kendisine eşlik ettiği için teşekkür etti.

Antalya, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın önemli açıklamalarına sahne oldu. Toplumun yaşadığı endişeler ve zorluklar karşısında birlik ve beraberliğin önemi vurgulandı. Uysal, tarihten örnekler vererek, yeniden kenetlenme çağrısında bulunurken, Kadir Kumbul'un da önemine işaret etti. Antalya'da yapılan bu çağrı, vatandaşların dikkatini çekmeyi başardı ve birlik mesajı ile yankı uyandırdı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama