DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.06 ₺
STERLIN 40.95 ₺
ALTIN 2,524.29 ₺
BTC 66,868.99 $
ETH 3,095.63 $
BİST 10,738.84

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Oyunu Kullandı

HaberYerelAntalya 8
Yayınlama: 31 Mart 2024 Pazar 13:36 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı ve adayı Ümit Uysal, oyunu Vali Hüsnü Tuğlu İlk ve Ortaokulu’nda, 1148 numaralı sandıkta kullandı. Türkiye’ye aydınlık bir gelecek dileyen Başkan Uysal, oy kullanmasının ardından halkla buluşarak demokrasi ve seçim süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Oyunu Kullandı

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, oy kullandı. Türkiye’nin geleceği için demokrasiye sahip çıkma mesajı verdi. Vali Hüsnü Tuğlu İlk ve Ortaokulu’nda yapılan oylama öncesinde halkla buluşan Uysal, seçim sürecine vurgu yaptı. Detaylar haberimizde!

Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı ve adayı Ümit Uysal, oyunu Vali Hüsnü Tuğlu İlk ve Ortaokulu’nda, 1148 numaralı sandıkta kullandı.

ANTALYA (İGFA) - Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal oyunu eşi Ümran Uysal’la birlikte Vali Hüsnü Tuğlu İlk ve Ortaokulu’nda, 1148 numaralı sandıkta kullandı.

Türkiye’ye aydınlık bir gelecek dileyen Başkan Uysal, oy kullanmasının ardından okulun önünde yaptığı açıklamada, “Muratpaşa’mızda huzur ve güven içinde bütün komşularımız sandığa gidiyorlar. Türkiye’miz bölgemizin tek demokrasisi. Bizim için demokrasimiz, seçimlerimiz, kurumlarımız çok kıymetli. Muratpaşalı komşularımız da bu sürece, kendi oylarına, sandıklarına sahip çıkıyorlar. Ne mutlu bize, Türkiye’mize, Muratpaşa’mıza. Antalya’mıza hayırlı olsun. Nice güzel seçimlerimiz olsun. Ülkemizin geleceği aydınlık olsun.” dedi.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde Belediye Başkanı ve adayı Ümit Uysal, 1148 numaralı sandıkta oy kullandı. Uysal, Türkiye’nin demokrasisine vurgu yaparak oy kullanmanın önemine dikkat çekti. Huzur ve güven içinde gerçekleşen seçim sürecinde vatandaşların sandığa sahip çıkması memnuniyet verici bulundu. Belediye Başkanı Uysal, seçimlerin ülkenin geleceği için önemli olduğunu vurgulayarak Antalya’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama