DOLAR 32.19 ₺
EURO 35.03 ₺
STERLIN 40.92 ₺
ALTIN 2,521.79 ₺
BTC 67,126.55 $
ETH 3,107.68 $
BİST 10,738.31

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Dutlubahçe Mahallesi'nde İftar Coşkusunu Kutluyor

YaşamYerelAntalya 2
Yayınlama: 25 Mart 2024 Pazartesi 10:14 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Dutlubahçe Mahallesi’nde düzenlenen iftarda Türkiye’ye örnek olacak tablomuzu sergilerken, varlığı yokluğu paylaşma kararlılığını vurguladı.

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Dutlubahçe Mahallesi'nde İftar Coşkusunu Kutluyor

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, her Ramazan ayında mahallelerde yapılan iftar sofralarıyla dikkat çekiyor. Dutlubahçe Mahallesi'nde gerçekleşen iftarda siyasi isimlerin de yoğun katılımı dikkat çekti. Başkan Uysal, 'Örnek olacak tablomuz ile varlığı yokluğu paylaşmaya devam edeceğiz' dedi.

Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Dutlubahçe Mahallesi’nde düzenlenen iftarda “Türkiye’ye örnek olacak tablomuz var. Varlığı yokluğu paylaşmaya devam edeceğiz, İnşallah” dedi.

ANTALYA (İGFA) - Muratpaşa Belediyesi’nin her Ramazan ayında mahallelerde kurduğu iftar sofrası için bu kez adres, yaklaşık 12 bin nüfusuyla Dutlubahçe oldu.

Mahalle muhtarlığının yanında gerçekleşen iftara Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, eşi Ümran Uysal’la birlikte katıldı. İftarda eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş,eski Şanlıurfa Milletvekili Vedat Melik, eski Antalya Milletvekili Hüseyin Ekmekçioğlu, Adalet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Osman Koç, İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan adaylığından istifa ederek CHP’ye katılan Turgut Bucak da yer aldı. Dualar eşliğinde oruçlar açıldı.

İftar sonrasında konuşma yapan Başkan Uysal, “Türkiye’ye örnek olacak tablomuz var. Varlığı yokluğu paylaşmaya devam edeceğiz" dedi.

Antalya'da Ramazan ayı coşkusunu mahallelerde yaşatan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Dutlubahçe'de gerçekleşen iftar etkinliği ile yine herkesi etkilemeyi başardı. Siyasiler, muhtarlar ve vatandaşların bir araya gelip dayanışma içinde iftar açtığı etkinlik, Türkiye'ye örnek olacak nitelikteydi. Başkan Uysal'ın paylaşım vurgusu ise her kesimden destek gördü.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama