DOLAR 32.35 ₺
EURO 34.89 ₺
STERLIN 40.53 ₺
ALTIN 2,388.21 ₺
BTC 61,816.79 $
ETH 3,074.06 $
BİST 10,276.88

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Şeffaf İhale Rekoru! 5 Yılda 4361 İhale Canlı Yayınlandı

Yaşam 11
Yayınlama: 22 Nisan 2024 Pazartesi 08:25 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 8 Mayıs 2019'dan itibaren Türkiye'de ilk ve tek olan canlı yayın uygulamasıyla mal ve hizmet alım ihalelerini şeffaf bir şekilde gerçekleştiriyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın liderliğinde başlatılan uygulama, tüm Türkiye'ye örnek olacak projeler arasında yer alıyor. Halk Ekmek büfe çekilişinden gayrimenkul satışına kadar birçok ihale canlı olarak yayınlanırken, toplamda 4361 ihale izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Şeffaf İhale Rekoru! 5 Yılda 4361 İhale Canlı Yayınlandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 5 yılda 4361 ihaleyi canlı yayınlayarak şeffaflıkta zirveye ulaştı! Türkiye'nin önde gelen belediyelerinden biri olan Ankara Büyükşehir, son 5 yılda gerçekleştirdiği ihalelerle dikkat çekiyor. Mansur Yavaş'ın girişimleriyle başlatılan canlı yayın uygulaması, Türkiye'ye örnek bir adım olarak göze çarpıyor. İhalelere olan ilgi her geçen gün artarken, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin adı şeffaflık ve açıklıkla anılıyor.

Şeffaf yönetim anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi 8 Mayıs 2019 tarihinden itibaren mal ve hizmet alım ihalelerini için başlattığı Türkiye’de ilk ve tek olan canlı yayın uygulamasına devam ediyor. ABB TV ve sosyal medya hesapları üzerinden 20 Nisan 2024 tarihine kadar 4361 ihale canlı yayınlandı.

ANKARA (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi şeffaf belediyecilik uygulamalarıyla tüm Türkiye’ye örnek olacak projelerine devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın göreve gelmesiyle birlikte başlatılan uygulama ile mal ve hizmet alım ihaleleri 5 yıldır canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor.

UYGULAMA TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU

Halk Ekmek büfe çekilişinden gayrimenkul satışına, yol yapım çalışmalarından sokak hayvanlarının kısırlaştırılmasına kadar, 20 Nisan 2024 tarihine kadar toplamda 4361 ihale canlı olarak yayınlandı. Ankara Büyükşehir’in canlı yayınladığı ihaleler aynı zamanda çok fazla izlenme alırken, uygulama vatandaşlardan tam not aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye genelinde şeffaflık ve açıklık konusunda öncü bir rol üstleniyor. Canlı ihale yayınları ile vatandaşların yakından takip etmesini sağlayan belediye, 4361 ihaleyle büyük bir rekora imza attı. Mansur Yavaş'ın bu uygulamayla başlattığı dönemde, belediyenin ihalelerine olan güven ve ilgi artışı da dikkat çekiyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin adı, Türkiye'deki diğer belediyelere örnek olacak bir şeffaflık anlayışıyla anılıyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama